BIST 9.120
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.326,20
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Isparta'da vahşet! 23 yaşındaki Gamze bıçaklanmış halde bulundu

ISPARTA'da oturan Gamze Esgicioğlu (23), kaldığı apart dairede göğsünden bıçaklanmış halde ölü bulundu. Polis, olay sırasında evde olan 4 erkek şüpheliyi gözaltına aldı.

Abone ol

Isparta'dan gelen haber kan dondurdu. 4 katlı apartın 3'üncü katındaki dairede, saat 06.00 sıralarında Gamze Esgicioğlu'nun bıçaklandığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Daireye giren ekipler, Esgicioğlu'nun cansız bedeniyle karşılaştı. Göğsünden bıçaklandığı belirlenen Gamze Esgicioğlu'nun cenazesi otopsi için morga konuldu.

4 şüpheli gözaltında

Polis ekipleri, olay sırasında evde olan ve Gamze Esgicioğlu'nun sevgilisi olduğunu söyleyen bir kişinin de aralarında bulunduğu H.B., M.K., H.Y. ve İ.O.B. adlı erkek şüphelileri gözaltına aldı.

"Nefes alamıyorum" deyip yığılmış

Isparta'da, Gamze Esgicioğlu'nun (23) kaldığı apart dairede göğsünden bıçaklanmış olarak ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan 4 erkek şüpheliden 1'inin ilk ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli, olay yerinde polise verdiği ifadede, saat 02.30 sıralarında restoranda yemek yedikten sonra 4 arkadaş birlikte Gamze Esgicioğlu'nun evine geldiklerini söyledi. Bir süre sonra karşı dairede kalan arkadaşlarının yanına gittiğini anlatan şüpheli, apart daireye döndüğünde Esgicioğlu'nun kendisine sarılarak, "Nefes alamıyorum" dediğini söyledi. Şüpheli, üzerinde herhangi bir yara izi ya da kan görmediğini öne sürdüğü Esgicioğlu'nun bunaldığını düşündüğünü kaydetti.

Bir süre sonra da genç kadının yere yığıldığını söyleyen şüpheli, bunun üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdiklerini ardından olay yerine sağlık ve polis ekiplerinin geldiğini anlattı.