BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.396,17
HABER /  GÜNCEL

Isparta'da tacize iki tutuklama

Birlikte yaşadığı erkeğin, eşine taciz için adam tuttuğu iddia edilen olayla ilgili iki kişi tutuklandı.

Abone ol

Isparta'da birlikte yaşadığını iddia ettiği erkeğin eşine, adam tutarak gasp ve cinsel tacizde bulundurttuğu iddiası edilen kadın serbest bırakıldı. Olaya karışan iki şüpheli tutuklandı. 

Isparta'nın Modernevler Mahallesi'nde oturan Emel T'nin evine silah zoruyla girip, gasp ve cinsel tacizde bulundukları gerekçesiyle gözaltına alınan Ali Ç. ile İsmail K, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ali Ç. ve İsmail K'yı azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Ebru Y. ile birlikte yaşadığını ileri sürdüğü Emel T'nin eşi Durmuş T. ise çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Emel T, dün gece iki kişinin evine zorla girip, kendisine cinsel saldırıda bulunduklarını ve evdeki 2 cep telefonu, 4 altın yüzük, 1 altın bilezik ve 2 altın künyeyi yağmaladıkları gerekçesiyle emniyete başvurmuş ve yapılan incelemede Ali Ç. ile İsmail K, gözaltına alınmıştı.

Ali Ç. ve İsmail K'nın emniyette verdikleri ifadelerinde Ebru Y'nin kendilerine 15'er TL para verip, azmettirdiğini belirtmişler ve bunun üzerine Ebru Y. gözaltına alınmıştı. Ebru Y. de emniyette verdiği ifadesinde Emel T'nin eşi Durmuş T. ile birlikte yaşadıklarını ve bu olayı birlikte kararlaştırdıkları yönünde ifade vermişti. Durmuş T'nin de suçlamaları kabul etmediği belirtilmişti.