BIST 10.265
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.396,39
HABER /  GÜNCEL

İşkenceyi anne üstlendi

H.Ç.'nin dövülüp vücudunda sigara söndürülmesi olayıyla ilgili anne şok açıklamalar yaptı.

Abone ol

Muığla'nın Milas İlçesi'nde, 6 yaşındaki H.Ç.'nin dövülüp vücudunda sigara söndürülmesi olayıyla ilgili şok bir gelişme yaşandı.

H.Ç.'nin öz annesi 36 yaşındaki Ü.Ç., Milas Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir dilekçe vererek olayı üstlendi, “Psikolojim bozuktu. İşkenceyi ben yaptım, kızımı bu hale ben getirdim” dedi.

KIZIMI BEN BU HALE GETİRDİM

Milas'ta minik H.Ç.'nin dövülüp kollarında ve bacaklarında sigara söndürülmesi olayıyla ilgili anne Ü.Ç. dün Milas Cumhuriyet Başsavcılığı'na bir dilekçe verdi. Ü.Ç., minik kıza işkence yapmak suçundan tutuklanıp cezaevine konulan nikahsız birlikte yaşadığı 39 yaşındaki A.G.'nin suçsuz olduğunu öne sürdü. Ü.Ç. dilekçesinde, “Psikolojim bozuktu. İşkenceyi ben yaptım, kızımı bu hale ben getirdim. Çok pişmanım” dedi.

CEZAEVİNDE İŞKENCE

Bu arada, minik kıza işkence yaptığı gerekçesiyle tutuklanan, konulduğu Milas Cezaevi'nde ise mahkumlar tarafından ranzaya bağlanıp bayılıncaya kadar dövülen, sonrasında 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Muğla Kapalı Cezaevi'ne sevk edilen A.G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Milas Cumhuriyet Savcısı Erkan Okan, Cumartesi günü Milas Kapalı Cezaevine konulan A.G.'yi koğuşta döven mahkumlar hakkında soruşturma açıldığını söyledi.