BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.513,49
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Bu kez veliler sınavdaydı

Veliler bir yandan eğlendiler, bir yandan da terlediler. Sınav konuları ise;

Abone ol

Çınar Koleji Velileri, Oktay Usta’nın öncülüğünde lezzetli yemek yapmadaki hünerlerini yarıştırdılar.

Geleneksel 5. Bilim-Sanat Şenliği kapsamında, Çınar Kolej velileriyle bir araya gelen Oktay Usta, Çınar Kongre Merkezi’nde velilere neşeli anlar yaşattı ve birbirinden farklı sürprizler sundu.

Usta’nın katılımcılarla olan keyifli sohbeti ile başlayan program, farklı etkinliklere, eğlenceli aktivitelere sahne oldu.

Birbirinden lezzetli ve farklı yemek tariflerinin mucidi olmuş Oktay Usta; insanı gülümseten, eğlendiren üslubu ve tavrıyla neşeli dakikaların yaşanmasını sağladı.

Her zaman öğrencilerin yaşadığı sınav heyecanını bu defa veliler yaşadı. Özenle hazırladıkları yemekleri jüriye takdim ederken tatlı bir telaş vardı yüzlerinde.

40 yarışmacının hazırlamış olduğu yöresel yemekler; sunum, estetik görüntü ve tat yönünden değerlendirildi. Velilerin hazırlamış olduğu farklı yörelerden lezzetleri tadan Oktay Usta, hem sunulan yemekler ile ilgili bilgiler verdi hem de mizah yüklü bir sunuşla yemek tarifleri aktardı.

Bir yandan jüri üyeleri kendilerine sunulan yemekleri puanlarken diğer yandan da Çınar Koleji öğrencilerinin hazırlamış olduğu eğlenceli oyun ve sunumlar programa gelenleri mest etti. Özellikle farklı yörelerden halk oyunlarının sergilendiği etkinlik büyük ilgi topladı.

Sıralamada 1. olan yarışmacıya ödülünü Çınar Koleji Genel Müdürü Mehmet Baran verdi. Ayrıca jüri özel ödülü ve mansiyon ödülleri verildi, bütün yarışmacılara hediyeler dağıtıldı.

Yarışma boyunca esprili diyalogların mimarı olarak ön plana çıkan Oktay Usta, katılımcılara mutfağın püf noktalarıyla ilgili sorular yöneltti. Söz konusu sorulara doğru cevap verenlere çeşitli hediyeler dağıtıldı.