BIST 10.096
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.407,52
HABER /  GÜNCEL

İşkenceci katil zanlıları tutuklandı

Eskişehir'de bir kişiyi, 7 kez bıçaklayıp, kafasına çekiçle vurup ve boynunu kabloyla sıkarak öldürdüğü iddia edilen 4 şüpheli tutuklandı

Abone ol

Eskişehir'de, 2 Ocakta yol kenarında cesedi bulunan kişiyi, 7 kez bıçaklayıp, kafasına çekiçle vurup ve boynunun kabloyla sıkarak öldürdüğü iddia edilen 4 şüpheli ''kasten adam öldürmek'' suçunu işledikleri iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

.Alınan bilgiye göre, parasını gasp etmek amacıyla evde öldürdükleri Mehmet Kaya'nın (45) cesedini yol kenarına attıkları iddia edilen, katil zanlıları Kenan A. (24), Emrah E. (20) ile onlara yardım ettikleri bildirilen kız arkadaşları Zeynep Ş. (21) ve K.K. (17), Jandarma Komutanlığındaki sorgularının ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Şüpheli 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece ''kasten adam öldürmek, delilleri saklamak ve gasp'' suçlarını işledikleri iddiasıyla tutuklandılar.

Tutuklanan şüphelilerden Kenan A. ile Emrah E, Eskişehir H tipi cezaevine, kız arkadaşları Zeynep Ş. ile K.K. ise Çifteler ilçesindeki Kadın Tutukevi'ne gönderildi.