BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.396,25
HABER /  GÜNCEL

İşin ucu kadınlığa dokundu

Günlerdir her kafadan bir ses çıkıyordu. Nazlı Ilıcak canlı yayına çıktı ve olanları anlattı. İşin ucu "kadınlığa" dokundu.

Abone ol Kanaltürk’te yayınlanan  ’Her Şeyi Söylemek Mümkün’ programına konuk olan Nazlı Ilıcak, Sabah'daki yazılarına neden ara verdiğini anlattı. Ilıcak'ın tahmini, "Kadın olması nedeniyle köşesinin elinden alındığı" şeklinde. Yani işin ucu erkek-kadın ilişkilerine dokundu.  

Program konukları arasında Ruhat Mengi de vardı. Nazlı Ilıcak'a imalı sözlerle şöyle dokundurdu;

"Nazlı Hanım, sizin bugün Başbakan’a bir çağrıda bulunmanız lazım. Benim köşemi elimden aldınız, Mehmet Barlas’ınkini de alacak mısınız?"

ODANDAN TAŞIN DER GİBİ

Nazlı Ilıcak bu imalı tavırdan rahatsız olarak "Hiç alakası yok" yanıtını verdi. Ardından da Sabah'daki sıkıntıyı anlattı;

"Bekliyoruz bakalım bizde gelişmeleri. Benim yerime Haşmet (Babaoğlu) Bey’i koyunca... Hani var ya böyle odandan taşın der gibi bir şey oldu. O belki kadın olduğum için mi acaba diye; yani ben öyle bağlıyorum."

ERDOĞAN MI YAZILARI KESTİRDİ?

Peki işin içinde Nazlı Ilıcak'ın "Deniz Feneri davasıyla ilgili yazısı" var mı? Ilıcak, böyle bir durum olmadığına inanıyor. Dahası bu olayın Tayyip Erdoğan ile ilişkilendirilmesinden de sıkıntılı.

Şöyle diyor; "Ben şuna eminimki Tayyip Bey’in bununla hiç bir ilgisi yok. Olmasına imkan yok. Çünkü bu küçük şeylerle meşgul olamaz. Bir sürü insan bir sürü şey yapıp üzerine giderken normal olarak aynı düşüncede bir insana böyle bir harekette bulunmasına imkan yok."

ILICAK'IN İMALI SÖZLERİ

Nazlı Ilıcak'ın konuşmalarından ve yaptığı imalı göndermelerden asıl sıkıntının Haşmet Babaoğlu'nun gelişi ile başladığı ortaya çıkıyor. 
Ilıcak şöyle diyor; "...Gazeteyi hafifletmek adına, Haşmet Bey sevgiden bahsedecek diye... Sevgi çok önemli biliyorsunuz. Ben bundan sonra yazarsam zaten sadece sevgiden bahsedeceğim".