BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

isbul.net’e Uluslararası Lider Markalar Ödülü!

6th Internatıonal Leaders of Branding Intelligence Summit ödüllünü isbul.net Avrupa Diplomatlar Birliği Başkanı Günther Meniel’in elinden aldı.

Abone ol

Lob’in Europe tarafından Kasım ayında Almanya’nın Frankfurt kentinde bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Uluslararası Lider Markalar Zirvesi  Türkiye’deki İnsan Kaynakları sektöründen isbul.net’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Yeni Yüzyıl Üniversite Rektörü başta olmak üzere Prof. Dr. Hüsnü Gündüz, Türk-Alman İş Adamları Dernekleri Başkanı yanı sıra Avrupa Dış Dünyası temsilcileri bir araya geldi. Zirveye birçok akademisyen ve bürokratın katıldığı 6th Internatıonal Leaders of Branding Intelligence Summit ödüllünü isbul.net Avrupa Diplomatlar Birliği Başkanı Günther Meniel’in elinden aldı.

Toplantı sonunda Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof .Dr. Hüsnü Gündüz ve Avrupa Diplomatlar Birliği Başkanı Günther Meniel’ le birlikte isbul.net’e Uluslararası Lider Marka Ödülü takdim edildi.

İş dünyasındaki eksik istihdam sorununa kalıcı çözümler sunmasından dolayı ödülü sonuna kadar hak ettiği ve potansiyelini çok iyi kullandığı görüşünün hakim olduğu isbul.net için sektörü kısa sürede domine ettiği vurgusu yapıldı. İnsan kaynakları alanındaki özenli çalışmalarından ötürü isbul.net büyük bir başarıya imza atarak sektöründe istihdam lideri firma ünvanına sahip olmuştur.

Kimse işsiz kalmayacak” sloganı ile yola çıkan isbul.net’in kurucusu Ömer Gezer hedeflerinin nitelikli iş gücünü en doğru şekilde kullanan, doğru aday ve firmayı birleştiren geniş bir insan kaynakları platformu yaratmak olduğunu belirtti. Aday ve firmalara kurulduğu günden itibaren en kaliteli ve hızlı hizmeti vermekte olan isbul.net, insan kaynakları platformuna kısa sürede yeni bir soluk ve bakış açısı getirmekle kalmayıp vermiş olduğu başarılı insan kaynakları hizmetiyle Türkiye’nin lider firması konumuna gelmiştir.

Türkiye gibi genç nüfusun yoğun olduğu bir ülkede bu potansiyeli faal iş gücüne çevirme başarısı ile adından söz ettiren isbul.net, gelişen ekonomik yapıda insan kaynakları platformu yükünü sırtlamaktadır. Ülke ekonomisi ve istihdam oranları adına büyük başarılara imza atan isbul.net hız, kalite ve maliyet faktörlerini istihdam sektöründe farklı bakış açısıyla yakalayan, Türkiye’nin en çok tercih edilen İnsan Kaynakları Platformu olmayı başararak bu başarıyı doğru mecralarda kullanmaya devam etmektedir.