BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.441,83
HABER /  DÜNYA

Palandöken’den dizi setine sürpriz ziyaret

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Seksenler” dizisinin çekildiği seti gezerek dizi oyunc...

Abone ol

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Seksenler” dizisinin çekildiği seti gezerek dizi oyuncuları ile sohbet etti.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Seksenler” dizi setini ziyaret ederek, yapımcı Birol Güven ve ekibine esnaf ve sanatkarlara katkılarından dolayı teşekkür plaket sundu. Kartal Çavuşoğlu Mahallesi’nde çekilen dizi setini ziyaret eden Palandöken, oyuncularla sohbet etti.Birol Güven ile dizi platosunu gezen Palandöken, diziyi beğenerek izlediğini söyledi.
Dizi ile ilgili bir açıklama yapan Palandöken, “Biliyorsunuz ki önemli bir dizi bizi geçmişten geleceğe taşıyan bir çalışma. 80’li yıllar Türk siyasi tarihinde gelişen büyüyen Türkiye’de önemli bir dönemdir. Bu dönem ile ilgili o dönemdeki nostalji konumundaki evlerimiz, mahallemiz en önemlisi esnafımız ve esnafımızın birlikte dayanışma içerisinde yaşadığının göstergesidir. Bugün bu eserin yazarı ile bir araya geldik ve TESK adına bir plaket sunduk ve bu dizinin ne kadar önemli olduğunu kendilerine belirttik. Ben bu dizide esnafın halk ile arasında hiçbir şeyin değişmediğini anlattığını anladım ben emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum” dedi.
Yapımcı Birol Güven ise Palandöken’in hediye ettiği bir aynalı sehpayı dizinin berber dükkanına koyarak bundan sonraki dizilerde kullanacağını belirtti.
(İHA)