BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

İş adamı Önbilgin'in burnunu kırdı!

Son günlerde gündemden düşmeyen Akkaya'nın çocuğunun babası şimdi ise kavgası ve kırılan burnu ile gündemde..

Abone ol

Manken Deniz Akkaya'nın kızının babası Efe Önbilgin, adının karıştığı tatsız olaylar nedeniyle gündeme gelmeyi sürdürüyor.

Deniz Akkaya ile barışması beklenirken eski aşkı Hande Duygu Ekşioğlu ile hayatını birleştiren Önbilgin, önceki akşam gittiği Etiler Şamdan'da bir kavgaya karıştı. Mekâna arkadaşlarıyla giden Önbilgin, Melis Murathanoğlu ile birkaç kız arkadaşının bulunduğu masaya oturdu. Aynı mekânda eğlenen isimlerden İzmirli işadamı Armağan Özgörkey bir ara Önbilgin'in masasındaki arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı. Önbilgin'in sohbete tepki göstermesi üzerine, Özgörkey masasına geri döndü.

Ancak aldığı alkolün de etkisiyle tekrar kendisi gibi alkollü olan Önbilgin'in masasına gitti. Kavga bu sırada patlak verdi. Önbilgin'in "Gitsene kardeşim masana" şeklindeki tepkisine yumrukla cevap veren Özgörkey, herkesin gözü önünde ünlü işadamının burnunu kırdı. Taraflar soluğu Etiler Karakolu'nda aldı. Dün de Sultanahmet adliyesine gelen Özgörkey ve Önbilgin Adli Tabiplik'ten sağlık raporu alarak savcılığa verdiler. İkilinin birbirinden şikâyetçi olduğu öğrenildi.

AYNI MEKÂNDA İKİNCİ KAVGA

Efe Önbilgin geçen yıl da aynı mekânda kavgaya karışmıştı. Önbilgin, Tuğba Özay'ın masasına gidip konuşmaya başlamıştı. Bu olayı gören Akın Büyükoğlu ise Önbilgin'in eski sevgilisi Özay'ın masasında oturmasına sinirlenip işadamının üzerine yürümüştü.