BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.477,33
HABER /  MAGAZİN

İrem Derici'nin son hali ve sağlık durumu

Dün yoğun bakıma kaldırılan ve herkes tarafından merak edilen İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama var. Yakın arkadaşı Merve Özbey, İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. İrem Derici son hali ve sağlık durumu haberimizde.

Abone ol

Hayranları tarafından daha fazla zayıflama uyarısı yapılmasına rağmen, gün geçtikçe eriyen İrem Derici dün yoğun bakıma kaldırıldı. Herkesin merak ettiği ise sağlık durumunun ne olduğuydu. İrem Derici'nin yakın arkadaşı Merve Özbey, hastaneden açıklama yaptı.

İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili son gelişmeler haberimizde. Dün doktoru tarafından açıklama yapılan İrem Derici'nin sağlık durumu herkes tarafından merak ediliyordu. Peki İrem Derici'nin sağlık durumu ne?

MERVE ÖZBEY AÇIKLAMA YAPTI

Hayranları tarafından merak edilen İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili yakın arkadaşı Merve Özbey'den açıklama geldi. Merve Özbey, "Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içeride zaten. Dışarıda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabiİ. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı. Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek İrem güçlü kızdır toparlar” ifadelerini kullandı.

İrem Derici son hali aşırı zayıflıktan yoğun bakımdaydı