BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.422,28
HABER /  MEDYA

Dolunay 12.bölüm Nazlı'nın büyük sırrı ifşa oldu olay sahne

Dolunay 12.bölüm nefesleri kesti. Star Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Dolunay dün son bölümüyle yayındaydı. Nazlı'nın uzun zamandır sakladığı büyük sır ifşa oldu. Dolunay 12.bölüm son sahne dün akşama damga vurdu.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı bir yaz dizisi olarak başlayan fakat daha sonra devam eden Dolunay, dün akşam 12.bölümüyle ekranlara geldi. Her şey tam yolunda gidecek derken Nazlı'nın Ferit'ten sakladığı büyük sır ifşa oldu. Peki 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dolunay 12.bölüm tüm detaylar internethaber'de.

Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran ve aşçı bir kadın ile zengin iş adamının aşkının anlatıldığını Dolunay dün 12.bölümüyle ekranlardaydı. Geçtiğimiz bölümlerde Nazlı'nın restaurant açma hayali kredi nedeniyle suya düşmüştü. Fakat dün yayınlanan yeni bölümde Ferit, Nazlı'nın hayaline ortak oldu ve restaurant açıldı. Her şey tam yolunda gidicek derken Nazlı'nın büyük sırrı ifşa oldu. 

NAZLI'NIN BÜYÜK SIRRI İFŞA OLDU

Nazlı'nın Ferit'ten sakladığı büyük sır dün yayınlanan bölümde ifşa oldu. Her şeyin yolunda gittiği bölümde son sahne yeni bölüme damga vurdu. Nazlı her şeyi Ferit'e açıklamaya giderken ünlü iş adamına bir kargo geldi. Nazlı'dan önce kargoyla her şeyi öğrenen Ferit hemen Nazlı'nın yanına gitti. Nazlı'nın itirafıyla birlikte Asuman'ın Demet ile Hakan'a yardım ettiği sır ortaya çıktı. İşte o sahne:

13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Son sahnede her şeyin ortaya çıkmasıyla birlikte dizinin hayranları yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Fakat Dolunay 13.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.