BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,26
ALTIN 2.325,14

İpek Bilgin Kimdir?

İstanbullu Gelin'de canlandırdığı Esma Hanım karakteriyle adeta 'cadı kaynana'ya hayat veren İpek Bilgin kimdir aslen nereli kaç yaşında?  İstanbullu Gelin yeni sezona bomba bir giriş yaptı. Süreyya'nın kaynanası rolünde oynayan İpek Bilgin her zaman merak edilen isimlerden biri oldu.  61 yaşındaki usta oyuncu Ankara Üniversitesi'nden emekli oldu. 2005 yılında dizilere başlayan İpek Bilgin son olarak İstanbullu Gelin'de oynuyor. Canlandırdığı karakterle kendine hayran bırakan İpek Bilgin daha önce, Maral...

İstanbullu Gelin'de canlandırdığı Esma Hanım karakteriyle adeta 'cadı kaynana'ya hayat veren İpek Bilgin kimdir aslen nereli kaç yaşında? 

İstanbullu Gelin yeni sezona bomba bir giriş yaptı. Süreyya'nın kaynanası rolünde oynayan İpek Bilgin her zaman merak edilen isimlerden biri oldu. 

61 yaşındaki usta oyuncu Ankara Üniversitesi'nden emekli oldu. 2005 yılında dizilere başlayan İpek Bilgin son olarak İstanbullu Gelin'de oynuyor. Canlandırdığı karakterle kendine hayran bırakan İpek Bilgin daha önce, Maral dizisinde rol aldı.

Kendi gibi oyuncu kızı olan İpek Bilgin'in birçok ödülü bulunuyor.