BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,59
ALTIN 2.385,14
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

İnternetin ilklerinden büyük işbirliği

Yepyeni bir proje için el sıkışıldı. Fark yaratacak olan proje 1 Şubat'ta karşınızda olacak...

Abone ol

İnternet medyasının 'ilkleri' ortak oldu. İnternethaber Yayın grubu ile Nethaber yeni bir proje için anlaştı. Bu ortaklığın ürünü 1 Şubat'ta yayında olacak. Henüz projeyle ilgili 'ser verip sır vermiyorlar'... Ama duyduğumuz kadarıyla oldukça iddialı bir proje...

İnternethaber Yayın Grubu ile ortaklık anlaşmasını imzalayan NetHaber'in sahibi Nevzat Basım "fark yaratacak bir proje diyor" ve ortaklıkla ilgili şunları söylüyor:

"Hem hüzünlüyüm hem sevinçli: Çünkü 'canımdan bir parça gibi büyüttüğüm' Nethaber'de bir dönemi sona erdirdik. Artık ayakta kalmak için farklı olmak zorundasınız. Hüznüm, bir devri kapatmaktan. Sevincim ise, fark yaratacak yeni bir işe başlıyor olmaktan. Hadi Özışık ile internet medyasında gerçek bir fark yaratabileceğimize inanıyorum. Sevincimin nedeni budur..."

'İLK'LERİN ORTAKLIĞI

İnternethaber Yayın Grubu bilindiği gibi sanal alemin ilk medya gruplarından biri. Nethaber'de 2001 yılında yayın hayatına başlayan en eski haber sitelerinden. Şimdi bu iki grup yepyeni bir proje için yeni kurulan NetHaber Yayıncılık çatısı altında biraraya geldi.

İnternethaber Yayıncılığın Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Nethaber'in yatırım ortağı oldu. Nevzat Basım ile anlaşan Hadi Özışık, internet camiasının 1 Şubat'ta yayına girecek olan projeyi konuşacağını söylüyor.

Proje büyük merak konusu olurken, Nevzat Basım'ın yazarlık hayatına İnternethaber.com'da devam edeceği öğrenildi.