BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.414,15
HABER /  GÜNCEL

2011 yılının ilk mağdurları

Yeni yıla mutsuz giren vatandaşlar 2011’de mutlu olmak istiyor.

Abone ol


 
Yeni yıl Türkiye’nin dört bir yanında coşkuyla kutlanırken kimi vatandaşlar da yeni yıl kutlaması için gittikleri mekanlarda umduklarını bulamadıklarından şikayet etti. Yeni yıla nasıl girilirse öyle devam edeceğine inanan vatandaşlar yaşadıkları mağduriyetler sonrası yaşadıkları mutsuzlukları “2011 yılına mağdur şekilde girdim tüm yıl mağdur mu olacağım” şeklinde ifade ettiler.
 
Yeni yıl kutlamaların ardından tüketici platformu Sikayetvar.com’a yeni yıl etkinlikleri ve yeni yılın kutlandığı mekanlarla  ilgili vatandaşlardan çok fazla şikayet geldi. Yeni yıla nasıl girilirse öyle geçeceğine inanan vatandaşlar seçtikleri mekanlarda yaşadıkları olumsuzlukları dile getirdiler. 
 
Yılbaşı Etkinlikleri Sıkıntılı Başladı
 
Yılbaşı eğlencesi için seçtikleri mekanların kendilerini kapıda beklettiklerini ve soğukta beklemekten hasta olduklarını ifade eden vatandaşlar şikayetlerini şöyle ifade etti:
 
“Yılbaşı gecesi için seçtiğimiz mekanda yılbaşı etkinliği yüzünden, benim ve en azından 300 kişinin yılbaşı gecesi mahvoldu. Mekanın  kapıları 22.00da açılacaktı.  Bizde 22.15’te oradaydık 21.yüzyılda 20.yy’ı yaşadık. 23.35 e kadar sırada bekledik ki 23.35 te hala en az 100 kişi sıradaydı.23.35’te ise içeri girebildik. Bekleme sebebimiz de numaraların kontrol edilebileceği bir sistemlerinin olmamasıydı. Yüzlerce insan mağdur edildi yılbaşı gecesi zehir oldu. Soğukta beklemekten hasta oldum ve 2011’in ilk gününü hastanede geçiriyorum.”
 
“Yılbaşı eğlencesi için kişi başına 200 TL para ödedik. Sorunsuz bir yıl geçirmek için her şeyin tam olmasını istedik fakat olmadı. 200 TL vermemize rağmen yemekler dünden hazırlanmış ve çok kötüydü. Mekandan çıkarken açlıktan kendimizi kaybettik ve hemen bir lokantaya koştuk. 2011’e aç girdik yeni yılı aç geçireceğiz.”
 
Yeni Yıla Hastanede Girdiler
 
 
Bir başka vatandaş ise yılbaşı eğlencesi için gittiği mekanda bileti olmasına rağmen yer bulamadığı için yeni yılı televizyon izleyerek geçirdiğini şöyle anlattı:
 
“Yılbaşı balosu 8'de yazıyor 8'e 5 kala kapıdayız , kapılar 8'i 20 geçe açılıyor. 25 dakika itiş kakış bekliyoruz. Sıkış tepiş bir salon berbat bir yerde bir masa ve salon buz gibi. Elektrikler bir gidip bir geliyor. Çok kötü bir çalgı grubu çok kötü şarkıcılar ve çok çok kötü bir müzik sistemi tam bir işkence tabi ki dayanamıyoruz. O kadar para verip yeni yıla otel odasında televizyon seyrederek giriyoruz.”
 
Bir başka şikayetçi ise yılbaşı menüsünde yer alan balık yüzünden yeni yıla hastanede girdiğini belirterek ,  “Yeni yıl için hazırlana menüdeki balık yüzünden lavabodan ve hastaneden çıkamadım. Tüm yılı hasta geçirmek istemiyorum” dedi.
 
ŞikayetVar Haber