BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.425,04
HABER /  GÜNCEL

İnsanlık can çekişti, herkes izledi !

Cadde ortasında bıçaklanan genç yerde can çekişirken, şüpheliler kaçtı, vatandaş izledi...

Abone ol

Adapazarı'nda geçen pazar günü 22 yaşındaki Mehmet Mustafa Eren’in cadde ortasında bıçaklanarak öldürüldüğü cinayetin hemen sonrasında bir amatör kamera tarafından çekilen kayıtları ortaya çıktı.

Görüntülerde, göğsünden bıçaklanan Eren yerde yatarken yoldan geçenler hiçbir şey olmamış gibi yürümeye ediyor, şüpheliler ise koşarak uzaklaşıyor.

Kentin en işlek yerinden Çark Caddesi’nde geçen pazar gecesi meydana gelen olayda Mehmet Mustafa Eren, arkadaşı Özer Erkan Çatalbaş ile dolaşırken iddialara göre 4 gençle ’yan bakma’ meselesinden tartıştı. Tartışma büyüyünce Mehmet Mustafa Eren göğsüne aldığı 3 bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Eren, kaldırıldığı hastanede de yaşamını yitirdi.

Cadde ortasında işlenen bu cinayetin bir amatör kamera tarafından çekilen görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde göğsünden bıçaklanan Mehmet Mustafa Eren yerde yatarken yoldan geçenler hiçbir şey olmamış gibi yürümeye ediyor. Birkaç dakika sonra bir esnaf yerde yatan gencin yanına gelirken, beyaz tişort giyen bir şüpheli de koşarak gelerek yerdeki Eren’i kontrol ediyor. Hareketsiz olarak yattığını görünce koşarak hemen ileride kendisini bekleyen arkadaşlarının yanına gidip, hep birlikte hızla olay yerinden uzaklaşıyorlar. Kameraya sesi yansıyan bir kişi, "Çocuğu çok bıçakladılar. Hemen ambulans çağırsınlar" diyor.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından incelenen görüntülerin ardından kimlikleri tespit edilen M.O., S.T ve H.O. ve E.K. polis tarafından yakalanırken, şüphelilerden E.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.