BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,94
ALTIN 2.448,98
HABER /  SPOR

İnönüden korkusu yok

İnönü Stadı'nı en iyi tanıyanlardan. Siyah beyazlı formayla yüzlerce maça çıktı. Ama Berşiktaş'tan korkusu yok..

Abone ol

Çalımbay, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, yeşil-mavili takımın antrenmanı
öncesinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile yapacakları maçta kart cezalısı Yasin ve sakatlığı bulunan Seydihan'ın forma giyemeyeceğini belirtti.

Maç tarihinin değiştirilmesinin kendilerine biraz geç haber verildiğini dile
getiren Çalımbay, ''Ama bizim için bir problem yok. Herşeyimizle maça konsantre olduk. Beşiktaş'ı tanıyorum. Nasıl bir oyun yapısına sahip olduklarını biliyorum. Son haftalarda çok iyi futbol oynuyorlar. Çok iyi futbolcuları var. Ama onlara karşı ayrı ayrı önlem almayı düşünmüyorum. Ben de takımıma güveniyorum. İstediğimiz sonuçla İnönü Stadı'ndan ayrılacağımıza inanıyorum'' dedi.

Beşiktaş forması ile uzun yıllar futbol oynadığını ifade eden Çalımbay,
''Beşiktaş'ın bende yeri ayrı. Duygusallık da ayrı bir şey. Şu anda Çaykur
Rizespor'un başarısından başka bir şey düşünmüyoruz. Rizespor için her şeyimizi ortaya koyacağız'' diye konuştu.

Son günlerde sanki Ç.Rizespor'da bir karışıklık varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını kaydeden Çalımbay, şöyle devam etti:

''Bunu kimin yaptığını düşünecek vaktimiz yok. Biz ligde ölüm kalım
mücadelesi veriyoruz. Bizim için şu anda en önemli olan şey bu mücadeleyi
kazanmak. Bizim bir an önce alt sıralardan kurtulmamız gerekiyor. Ama Çaykur Rizespor'u karıştırmak isteyenlerin bulunduğu ortamı daha da germek isteyenlerin olduğu anlaşıldı. Puan durumunda kötü olduğunuz zaman düşman çoğalır. Bizim daha da kenetlenmemiz lazım ve öyle de oluyor. Takımda Denizlispor maçının ardından yaşanan olaylar sonrası daha fazla birlik, beraberlik var. İnşallah bu bütünlüğü sahaya yansıtırsak önümüzdeki haftalarda çok iyi sonuçlar alacağız.''