BIST 10.742
DOLAR 32,22
EURO 35,08
ALTIN 2.525,80
HABER /  GÜNCEL

Flaş aktörlerin gizli zirvesi

Medya dünyasının gözü Borsa Lokantası'nda. Ertürk, Bilgin ve Altaylı buluştu. Masada sürpriz 2 isim daha var.

Abone ol

Son günlerin flaş aktörleri İstanbul Harbiye'de bulunan Borsa Lokantası'nda bir araya geldi. Sabah Gazetesi eski sahibi Dinç Bilgin, TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, Sabah Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, gazeteci yazar Cengiz Özdemir ve Fox TV Program Yapımcısı Korkmaz Karaca öğle yemeğinde buluştu.

YEMEKTE NE KONUŞULDU?

Borsa Lokantası'nda bir araya gelen bu isimlerin ne konuştuğu medya dünyası başta olmak üzere ekonomik ve siyaset çevrelerinde merak uyandırdı. Daha önce TMSF tarafından el konulmasının ardından Star Grubu'nun başına getirilen Cengiz Özdemir'in yemekte bulunması toplantının bir başka ilgi çekici yönüydü.

SÜRPRİZ İÇİNDE SÜRPRİZ

Yeni Şafak yazarlarının Ali Fehmi Koru ile Ali Bayramoğlu'nun aynı esnada yemek yemek için Borsa Lokantası'na gelmeleri ise günün bir başka sürprizi oluşturdu. Yeni Şafak yazarları lokantadaki tabloyu görür görmez mekanı terk etmeleri gözlerden kaçmadı

BİLGİN'LE ALTAYLI YANYANA

Yemeği en ilginç kılan bir başka nokta ise Sabah Gazetesi'nin eski sahibi Dinç Bilgin ile Sabah Genel Yayın Yönetmenliğine Turgay Ciner tarafından getirilen Fatih Altaylı'nın aynı masada yanyana gelmeleriydi. Bu toplantı medya, iş ve siyaset çevrelerinde yeni spekülasyonların ortaya atılmasına yolaçacak gibi gözüküyor.



HÜRHABER/ÖZEL