BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  SPOR

İnönüde sessiz gece

Beşiktaş-Ankaraspor maçı siyah beyazlıların cezası nedeniyle seyircisiz oynandı.

Abone ol

BJK İnönü Stadı, Beşiktaş ile Ankaraspor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında en sessiz günlerinden birini yaşadı.

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Beşiktaş'a verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, Beşiktaş-Ankaraspor maçı seyircisiz oynandı. Yöneticiler, görevliler, güvenlik güçleri ve basın mensupları dışında kimse stada alınmazken, maç boş tribünler karşısında oynandı. Siyah-beyazlı taraftarlar, bu karşılaşmaya gelemeseler de özellikle kapalı tribüne astıkları çok sayıda pankartla takımlarına destek verdi.

HOLOSKO İLK 11'DE

Beşiktaş'ın devre arasında Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği Slovak futbolcu Filip Holosko, Ankaraspor karşısında sahaya ilk 11'de çıktı. Beşiktaş formasıyla ilk kez ilk 11'de oynama şansı bulan Holosko, geçen hafta sonunda oynanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor maçına yedek başlamış ve ikinci yarıda oyuna girmişti. Bu arada sakatlıkları geçen Delgado ile İbrahim Üzülmez de ilk 11'de sahaya çıktı.

KADRODA 4 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaraspor karşısında, geçen cumartesi günü oynanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor maçının kadrosundan 4 değişiklik yaptı. Diyarbakır'da oynanan maçta ilk 11'de forma giyen Hakan, Batuhan, Aydın ve Nobre, Ankaraspor maçında ilk 11'de yer almadı.

Hakan, Aydın ve Nobre yedek kulübesinde otururken, Batuhan kadroya alınmadı. Ankaraspor karşısında Hakan'ın yerine Rüştü, Batuhan'ın yerine Holosko, Nobre'nin yerine Bobo, Aydın'ın yerine ise sakatlığı geçen Delgado forma giydi.

Öte yandan, sakatlıktan kurtulan Serdar Özkan da 18 kişilik maç kadrosuna alındı. PAF takımdan Ali Kuçik ve Bülent Uzun da 18 kişilik kadroda kendilerine yer buldu.