BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

İngilizlerin Appiah sevdası

İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth, Appiah için ısrarcı davranıyor.

Abone ol

İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth, Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah'ı kadrosuna katmak için ısrarcı davranıyor. The Times gazetesi, Portmouth'un transfer yapacak maddi gücü bulunduğunu, ancak takımın teknik direktörü Harry Redknapp'ın, istediği yıldız oyuncuları alamadığını yazdı. Haberde, gelecek sezona hazırlayacağı takımı oluşturmak için 30 milyon sterlinlik transfer bütçesine sahip olan kulübün, Appiah ile ilgilenmeye devam ettiği belirtildi.

VALENCIA'DAN CHRISTIANO RONALDO'YA 12 MİLYON STERLİN

İspanya'nın Valencia futbol kulübü, Manchester United'da sorunlu günler geçiren Christiano Ronaldo'yu renklerine katmak için 12 milyon sterlini gözden çıkardığı öğrenildi. Daily Star gazetesi, İspanyol ekibin, Dünya Kupası'nda İngiltere'ye karşı oynanan maçta İngilizlerin tepkisini çeken ve futbol hayatına başka bir ülkede devam etmek istediğini söyleyen Portekizli futbolcuyu transfer etmek için girişimde bulunduğunu yazdı.

OWEN, GRAVESEN İÇİN ARABULUCULUK YAPIYOR

Öte yandan, Newcastle'da forma giyen Michael Owen'ın, eski takımı Real Madrid'de oynayan Thomas Gravesen'in İngiliz takımına transferini sağlamak için arabuluculuk yaptığı öğrenildi. Galatasaray'ın da talip olduğu Danimarkalı Gravesen için Real Madrid'in 3 milyon avro bonservis bedeli istediği belirtilmişti.