BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  DÜNYA

Bıçak ve elbise askısı yuttu

Televizyonda kılıç yutma gösterisinden etkilenen alkollu Sırp bunu denemeye kalktı..

Abone ol

Arkadaşlarıyla iddiaya giren sarhoş Sırp, bir bıçak, sekiz çivi, iki kaşık ve bir elbise askısı yuttuktan sonra gözlerini hastanede açtı.

Arkadaşlarıyla Balkanlar'ın yerel içkisi olan rakia içen ve televizyonda bir sihirbazı izleyen 23 yaşındaki Ratko Dankovic, kılıç yutma gösterisinin nasıl yapıldığını tartışmaya başladı.
 
Tartışma sonucunda bu gösteriyi kendisinin de yapabileceğini iddia eden Ratko, kılıç yutmanın kolay olduğunu ve bunu herkesin tekrarlayabileceğini göstermek istedi.
 
Fakat yaklaşık 30 YTL'lik iddia sonucunda, 20 santimetre uzunlukta bir bıçak, sekiz çivi, iki kaşık ve bir elbise askısı yuttuktan sonra hastaneye kaldırıldı.
 
Arkadaşı anlatıyor
 
Arkadaşı Alexander Tadic olayı şöyle anlattı: "Odanın ortasında durdu ve başını arkaya doğru yaslayarak önündeki her şeyi yutmaya başladı. Önce şaka yaptığını sandık...
 
"Gözlerimize inanamıyorduk ve tüm bunları yutmadığını, aslında bize çaktırmadan ceplerine ya da gömleğinin içine attığını düşünüyorduk...
 
"Sonra birden öksürmeye başladı, yüzü giderek kızarıyordu. Bıçak, kaşık, çiviler ve askıyı aradık ama gömleğinin içinde ya da ellerinde yoktu...
 
"O zaman tüm bu şeyleri gerçekten yuttuğunu anladık ve onu hemen hastaneye götürdük. Bu kadar çok ve keskin şeyi yutabildiğine göre gerçekten çok sarhoş olmuştu."
 
Ölebilirdi
 
Sırbistan'ın Uzice kenti devlet hastanesinden doktorlar, Ratko Dankovic kendilerine getirildiğinde onu hemen X-ray cihazına soktular ve röntgenini çektiler.
 
Dr. Maja Gulan, "şanslıymış. Mide ve barsaklarında önemli yaralar yok. Çok daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Doktorlarımız yuttuğu onca şeyi başarıyla çıkarmayı başardılar" dedi.
 
Kız arkadaştan sitem
 
Hala hastanede gözetim altında tutulan Ratko ise, "hiçbir şey hatırlamıyorum. Gözlerimi hastanede açtım. Boğazım acıyordu ve karnımda yaklaşık 30 dikiş vardı...
 
"Kız arkadaşım, 'umarım midendeki her şeyi çıkarmışlardır' dedi. Gelecek ay tatile çıkacağız ve havaalanındaki metal dedektörünün tatilimizi engellemesini istemiyor" diye konuştu.