BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

İnanır'ın yeğeninden jet yalanlama

Ünlü sanatçı ile ilgili şok haberi Gazete Habertürk duyurdu. Yeğeninden jet hızıyla yalanlama geldi, kanser değil bel fıtığı...

Abone ol

Habertürk Gazetesi, magazin dünyasına bomba gibi düşen haberi "Keşke bu haberi yazmasaydık" diyerek duyurdu. Kadir İnanır'ın, akciğer kanserine yakalandığı öne sürüldü.

Ünlü sanatçının yeğeninden jet hızıyla açıklama geldi; "Kanser değil fıtık".Habertürk'teki bilgiye göre İnanır'a geçen hafta rahatsızlığı nedeniyle hastanede biyopsi yapıldı. Kanser teşhisi konan ünlü sanatçı Üsküdar'da özel bir hastanede tedaviye alındı.

KANSER DEĞİL

Bu haberin duyulmasının ardından sanatçının yeğeni Levent İnanır bir açıklama yaptı.

İnanır, dayısı Kadir İnanır'ın Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesinde yaklaşık bir saat önce beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. Yunus Aydın tarafından ameliyat edildiğini söyledi.

Kadir İnanır'ın bir saatlik ameliyatın ardından servise alındığını ve durumunun çok iyi olduğunu belirten Levent İnanır, ''Dayım Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin çeşitli söylentiler çıktı, bazı abartılar yapıldı. Kendisi bel fıtığı ameliyatı oldu. Ondan önce de ciğerlerini biraz üşütmüştü. Şu anda durumu iyi. Başka bir rahatsızlığı da yok'' dedi.