BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kamyon köprüden aşağı uçtu!

Sebze yüklü kamyon köprünün demir korkuluklarını kırarak köprüden uçtu...

Abone ol

Ankara'da, sebze yüklü kamyon köprüden uçtu. Olaydan hafif yaralı olarak kurtulan şoförün kaza sırasında uyuduğu iddia edildi.

Kaza, saat 03.00 sıralarında, Akköprü'de meydana geldi. Konya yolu üzerinde Gölbaşı'ndan 1011 Kavşağı'na doğru seyreden Serdar Tatlı yönetimindeki 33 MHL 12 plakalı sebze yüklü kamyon, köprünün demir korkuluklarını kırarak ilerledikten bir süre sonra 5 metrelik yükseklikten aşağı uçtu. Bağlantı yoluna düşen ve yan yatan kamyondaki sebzeler etrafa saçıldı. Şoför Serdar Tatlı kamyon içerisinde sıkıştı.

Olay yerine itfaiye, polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Tatlı, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Şok yaşadığı ve ayakta durmakta zorluk çektiği görülen şoföre ilk müdahale kamyon üzerinde yapıldı. Boyunluk takılan ve ardından sedyeye bağlanan Tatlı, kamyon üzerinden polis ekiplerinin yardımıyla indirilerek ambulansa taşındı. Hastaneye götürülen Tatlı'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Korkulukların bir kısmı kamyona saplanırken bir kısmı yola dağıldı. Yol trafiğe kapatıldı. Kazanın olduğu anda aşağıdaki yoldan geçen bir aracın olmaması faciayı önledi. Ekiplerin çalışması sırasında köprü üzerinde araçlarını durdurup olan biteni seyretmeye çalışan vatandaşları polis ekipleri uyardı. Kamyon 4 saatlik çalışmanın ardından yerinden kaldırıldı. Belediye ekiplerinin temizlemesinin ardından yol trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.