BIST 10.012
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.425,68
HABER /  GÜNCEL

İnanılmaz! Tek bacaklı yılan bulundu

Yılanın da bacağı olur mu demeyin! Çin'de bulunan yılan şoke etti... Çünkü bu yılanın bir bacağı var. İşte o yılan...

Abone ol

66 yaşındaki Duan Kiongşiu tek bacaklı yılanı gece yarısında pençesiyle yatak odasının duvarında tırmanırken bulduğunu söyledi.

Çin’in güneybatısındaki Suining kentinde yaşayan bayan Duan, “Uyandım ve tuhaf bir tırmalama sesi duydum. Lambayı yaktım ve bu canavarı pençesiyle duvara tırmanırken gördüm,” dedi.

32 santimetre boyunda ve küçük bir parmak kalınlığında olan yılan şimdi Çin’in Batı Normal Üniversitesi’ndeki Hayat Bilimleri Bölümü tarafından incelemeye alındı.

Yılan uzmanı olan Long Shuai, “Bu gerçekten şok edici ama otopsi etmeden önce bunun neden olduğunu bilemeyiz” dedi.
serpent
Yılanlarda görülen en yaygın mutasyon biçimi ikinci bir baş olması. Bu da aynen insanlarda Siyam ikizleri olarak bilinen oluşumla benzerlik gösteren bir mutasyon şekli.



107 YAŞINDAKİ NİNE
23. KOCAYI ARIYOR...

[PAGE]



107 YAŞINDA 23. KOCA

Dünyanın en yaşlı insanlarından birisi olan Wok Kundor adlı kadın 23. kez evlenmeye hazırlanıyor.

Malezya'nın Başkenti Kuala Lumpur'un küçük bir köyünde yaşayan 107 yaşındaki Mek Wok Kundor kendisine 23. kocasını arıyor. Ancak küçük bir sorunu var. Çünkü hala evli...

Kundor ninenin kendinden 70 yaş küçük, 37 yaşındaki kocası şu anda bir rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu tedavisi görmekte...

107 yaşındaki kadın da ondan ümidi çoktan kesmiş ama uyuşturucu kullandığı için değil, uyuşturucu tedavisi olduğu için...

Çünkü kocasının rehabilitasyondan sonra iyileşince kendini terk edeceğine inanıyor. 107 yaşındaki Kondor diyor ki "Artık genç bir kadının vücuduna sahip olmadığımı biliyorum. Yanlızlıktan kurtulmak için yaşıma uygun birisiyle evlenmek istiyorum"

Malezya'nın Terengganu bölgesinde yaşayan Wok Kundor 22'inci evliliğini 4 yıl önce kendisinden 70 yaş küçük kiracısıyla yapmıştı.

Kundor yeni bir koca aradığını, şimdiki kocasına bildirmek için Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'a gitti.

FOTOĞRAF KARESİNDE ÇIKAN
GARİP ŞEY ŞAŞKINA ÇEVİRDİ...
YOKSA BU BİR PERİ Mİ?
Diğer sayfada...

[PAGE]


FOTOĞRAFTA ÇIKAN BİR PERİ Mİ?

İngiltere'de yaşayan Phyllis Bacon isimli bir kadın, bahçesinde görüntülediği bu karenin ardından şimdi perilerin gerçekten var olabileceğine de inanıyor.

55 yaşındaki Bacon'ın amacı sadece bahçesinin fotoğrafını çekmekti. Ancak fotoğrafa baktığında kelebeğe benzer bir şeyin ağacın hemen önünde olduğunu fark eden kadın, bunun bir kelebek olmadığına karar verdi. Bu parlak ışık ona göre bir periydi.



BİR ÖDÜL ALDI AĞZINDAN BURNUNDAN
GELDİ... TÖRENDE SKANDAL ANLAR...

[PAGE]


BİR ÖDÜL AĞZI BURNUNDAN GELDİ

2009 MTV Video Müzik ödülleri gecesinde bir skandal yaşandı. Geceye, Taylor Swift'in ödülünü almasının ardından "Bu ödül Beyoncé'nin hakkı'' diyerek sahneye fırlayan Kanye West damga vurdu.


New York'ta düzenlenen gecede ilk ödül, 'En İyi Kadın Sanatçı Videosu' kategorisinde Taylor Swift'e gitti. ''You Belong With Me'' videosuyla ödülü alan Swift, Lady Gaga (Poker Face), Beyoncé, (Single Ladies), Katy Perry (Hot N Cold), Kelly Clarkson (My Life Would Suck Without You) ve Pink (So What) ile yarışıyordu.

Swift büyük bir mutlulukla sahneye ödülünü almaya geldi. "Bana bu ödülü verdiğiniz için teşekkürler" diyerek kısa bir konuşma yaptı.

ÖDÜL BEYONCE'UN HAKKI

Konuşması henüz bitmişti ki bütün gece elinde bir alkol şişesiyle gezen Kanye West sahneye atladı. "Senin için çok mutluyum ama bugüne kadar hep en iyi videoları Beyonce çekmiştir. Ödül onun hakkıydı" diyerek şarkıcıyı şok etti.

TÜM SALON BEYONCU'U ALKIŞLIYOR, TAYLOR SAHNEDE YAPAYALNIZ

Beyonce da yarı mutluluk, yarı şaşkınlık içinde olayı izliyordu. West'in bu sözlerinin üzerine salon Beyonce alkışlamaya başladı. Bir süre sonra durum şöyle görünüyordu:

Sahnede ödülü elinde acılar içinde duran Swift... Salon alkıştan yıkılıyor, herkes ayakta... Ama o alkışların hepsi Beyonce için...

KANYE'NİN İLK VUKUATI DEĞİL

2006 yılında En İyi Video kategorisinde Touch The Sky'la ödül almayı bekleyen Kanye West, ödülü Justice vs. Simian'ın We Are Your Friends'ine kaptırınca kendini tutamayıp sahneye atmıştı. "Lanet olsun, bu klibe milyon dolar harcadım. Pamela Anderson bile oynadı bu klipte ve eğer ben bu ödülü alamıyorsam bu yarışmanın benim için hiçbir anlamı yok. J&S, üstünüze alınmayın ama bu gerçekten adil değil." diye sahnede sonucu eleştiren West büyük tepki toplamıştı ve daha sonra böyle bir konuşma yaptığı için özür dilemişti.

İŞTE O SKANDAL ANLAR

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]

Beyonce şok oldu