BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.434,31
HABER /  GÜNCEL

Ankara Ramazan Bayramına hazır

Bayrama 4 gün kala Ankara'da önlemler tamamlandı. Zabıta, polis, sağlık personeli 24 saat görev başında olacak

Abone ol

İNTENETHABER
ANKARA-Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Ankara belediyesi halkın rahat ve huzurlu bir şekilde bayram tatilini geçirmesi için bütün hazırlaklarını tamamladı.

OTOBÜSLER ÜCRETSİZ: Bayram süresince EGO otobüsleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ücretsiz yolcu taşımaya devam edecek.

ZABITA GÖZ AÇTIRMAYACAK: Zabıtalar bayram boyunca izin yapmayacak. Cumartesi başlayan arife gününden itibaren 4 gün boyunca alışveriş, konaklama, ulaşım merkezleri ile mezarlıkları sürekli denetim altında tutacak. Bulvarlarda işportaya izin verilmeyecek.

AŞTİ'DE BÜYÜK DENETİM: Zabıtalar bayram için Ankara'ya gelecek veya şehir dışına çıkacakların emniyeti AŞTİ’yi kuşatma altında tutacak.

MEZARLIKLARA SERVİS: Ramazan Bayramı süresince Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı’na da ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Ayrıca kurulacak çadırlarda ziyaretçilere ücretsiz çay ikramı yapılacak, olası sağlık problemleri için ambulans bekletilecek.

ASKİ'DE İZİN YOK: ASKİ Genel Müdürlük Binası ve Kızılay Metro İstasyonu'nda su satışları bayram boyunca sürecek. Doğalgaz satışları ise Maltepe, Sincan, Eryaman, Kızılay Metro İstasyonu’nda bayram boyunca devam edecek.

Ankaralılar şikayetleri için aşağıdaki numaraları arayabilecek:

Mavi Masa 153
Doğalgaz Arıza 187
Su ve Kanal Arıza 185
İtfaiye 110
Alo Cenaze 188
Alo Doğum 188
Zabıta 231 79 84 – 229 66 91