BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 34,99
ALTIN 2.468,51
HABER /  GÜNCEL

Konsomatrise defalarca tecavüz

Kendisi için çalışan konsomatrisi sevdiği adama yar etmeyen bar sahibi, kurşunladı, kaçırdı, tecavüz etti.

Abone ol

Muğla'nın Yatağan ilçesinde, bir kişiyi silahla yaraladıkları ve bir barda çalıştığı iddia edilen kadını zorla alıkoydukları iddia edilen 2 kişiden 1'i gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Muğla-Aydın kara yolunda seyir halindeki bir otomobile açılan ateş sonucu otomobil sürücüsü H.B. bacağından yaralandı. Otomobilde yolcu olarak bulunan ve bir barda konsomatris olarak çalıştığı iddia edilen S.A.T. ise otomobile ateş açtığı öne sürülen 2 zanlı tarafından zorla alıkonuldu.

Jandarma ekiplerince yaralı olarak bulunan ve hastanede tedavi altına alınan H.B'nin ifadesi doğrultusunda, polis ve jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, otomobile ateş açtığı ve S.A.T'yi zorla alıkoyduğu öne sürülen zanlılardan Z.K. gözaltına alındı.

Darbedilmiş bir şekilde bulunan S.A.T, ifadesinin ardından Yatağan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Tedavisi süren kadının, zanlıların kendisine ormanlık alanda tecavüz ettiklerini öne sürdüğü öğrenildi.

Jandarma yetkilileri ise kadının iddiası ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü, olaya karıştığı iddia edilen bir zanlının ise arandığını bildirdi.