BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Beşiktaş taraftarı muhteşemdi

Beşiktaş taraftarları, inandı ama futbolcular değil. İngilizleri siyah beyazlıların tribündeki şovu etkiledi.

Abone ol

Siyah-beyazlı taraftarlar, beş yıl sonra İstanbul'a gelen ManU'nun yıldızı Wayne Rooney'e tepki gösterdi.

Beşiktaş ile Manchester United arasında yapılan Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk hafta maçında İnönü Stadı tarihi günlerinden birisini yaşadı.

Tribünlerin tamamını dolduran 32 bin coşkulu taraftarlar, sıkıntılı günler geçiren takımlarına büyük destek verdi.

Maç öncesi futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, ''bizler inandık, siz de inanın, bizim için bu maçı alın'' diye uzun süre tempo tuttu.

İngilizler taraftara hayran oldu

Beşiktaş taraftarlarının maç öncesi tribün şovunu İngilizler hayranlıkla izledi.
Basın tribünündeki İngiliz gazeteciler, küçük fotoğraf makineleriyle tribünlerdeki coşkuyu kaydederken tribündeki İngiliz taraftarlar da Beşiktaş taraftarlarının coşkusuna ilgi gösterdi.

Rooney'e tepki

Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesinde İngiliz takımının forvet oyuncusu Wayne Rooney'e büyük tepki gösterdi.

Siyah-beyazlı taraftarlar, Rooney'e, kuraların çekilmesinin ardından İngiliz medyasına Beşiktaş için yaptığı değerlendirmede kullandığı sözler nedeniyle küfür içerikli tezahüratlarıyla tepki verdi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan İngiliz ekibinin teknik direktörü Alex Ferguson şöyle dedi: "Beşiktaş çok mücadeleci bir takım. Beni en çok Beşiktaş taraftarı etkiledi. Bunu daha önceden biliyorduk fakat işimizi en çok onlar zorlaştırdı. Gol atmakta zorlandık. Beşiktaş gol yemeyince forveti 2'ledik ve sonrasında golü bulduk."

Beni en çok Beşiktaş taraftarı etkiledi

Beşiktaş taraftarına övgüler yağduıran İskoç teknik adam, "Beşiktaş taraftarı fantastik, ben böyle takımını ateşleyen rakip takıma baskı yapan muhteşem bir taraftar görmedim." şeklinde konuştu.