BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.439,55
HABER /  MEDYA

İnadına Aşk 11. bölüm şok final-12. bölüm fragmanları

İnadına Aşk 11. bölüm final sahnesi yine şok etti. Defne Yalın'ı evet davet eder yatağa uzanırlar ve Defne derin bir uykuya dalar. İnadına Aşk 12. bölüm fragmanları internethaber'de

Abone ol

İnadına Aşk 11. bölüm final sahnesi izleyenleri heyecanlandırdı. Yalın2ı eve davet eden Defne2nin başına gelenler yine ekran başına kilitledi. Yalın ile yatağa uzanan Defne uykuya daldı ve Yalın yarın aşklarını Torak'a söyleyeceğini açıkladı. Peki İnadına Aşk 12. bölümde neler olacak? İnadına Aşk 12. bölüm fragmanları internethaber'de...

screen-shot-2015-09-11-at-8.22.00-am.png

11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İnadına Aşk yeni bölümümde; çiftler arasında sürpriz gelişmeler var: Defne, Yalın'ı eve davet ediyor. Çınar ise Yeşim'le bir an önce evlenmek için kolları sıvıyor. Bu kararı, ilk olarak Defne ile paylaşan Çınar, evlilik kararını Toprak'a söylemeye hazırlanıyor. Peki, bu ilişkiye başından beri karşı olan Toprak, ne tepki verecek? Laz kızı Defne ile plaza playboyu Yalın Aras'ın çekişmeli aşkını kimi zaman eğlenceli kimi zamansa romantik sahnelerle ekrana taşıyan İnadına Aşk yeni bölümünde Yalın, yine sürpriz bir harekete imza atıyor. Dizinin bir diğer çifti olmaya aday Ezgi ve Deniz arasında ise sürpriz bir yakınlaşma olacak. Beraber bir davete katılan ikili, oldukça romantik bir dans edecekler.

10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leyla son saniyede Yalın'ı, Toprak'ın elinden kurtarır ama bunun için başvurduğu yol, her ikisini de sarstı. Babaannenin ve Doruk'un onları birleştirmek için oynadığı oyunlar da bu sarsıntının üstüne eklenince ikisinin de dünyası şaştı. Yeşim Çınar'la ilişkilerini dedesine anlatır ve Çınar, Arasların evine yemeğe davet etti.

Ancak o gün Yeşim ve Çınar Toprak yüzünden çok büyük bir kavga etti. Çınar Yeşim'e verdiği ayrılmama sözünü tutabilecek midir? Deniz ve Ezgi, arkadaş olarak iyi bir çift oldu. Ezgi, Deniz'in göründüğünden çok daha fazla bir adam olduğunu keşfetmeye başladı. Yalın ve Defne ise aşklarının en güzel, en tatlı günlerini yaşamaktadılar. Plaza kalasının içinden şahane bir sevgili çıktı. Ama Defne'nin abi korkusu, bu ilişkinin ciddi bir sınava girmesine yol açtı. Defne bu sınavı atlatabilecek midir?

screen-shot-2015-08-28-at-8.30.42-am.png