BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

İlker eşini mi boşayacak?

500 bin YTL'den olmuştu İlker Mollaoğlu. Eleştirilere işte böyle tepki verdi.

Abone ol

‘Var mısın Yok musun’da eşinin yönlendirmesiyle 500 bini kaçıran İlker Mollaoğlu: ‘Bu adam eşini boşasın’ diye yorum gördüm. Gerekirse ödülü geri verir, eşimi boşamam

Show TV’nin reyting canavarı ‘Var mısın Yok musun’da kutusunda 500 bin olmasına rağmen 91 bin YTL kazanan İlker Mollaoğlu, Akşam gazetesinden Emin Babacan'a konuştu.

Önceki günkü yarışmada son dörde iki 500 bin YTL ve iki mavi kutuyla giren Mollaoğlu, rüyasında babasını gördüğünü anlatmıştı. Babasının söylediklerini aktaran yarışmacı, “14 yıl önce kaybettiğim babam ‘22’yi sakın açtırma, onda 500 bin var’ demişti. Benim kutumda da 500 bin var” demişti. Ancak İlker, eşi Bahar’ın ısrarıyla 91 bin YTL’lik teklifi kabul etmişti. Yarışma şokunu atlatan şanssız yarışmacı, programda yaşadıklarını anlattı:

1 YTL’Yİ BİLE KABUL EDERDİM
Yarışma sırasında gördüğüm rüyanın içeriğini tam açıklamadım. Çünkü Hamdi Bey’in düşük teklif vermesinden çekindim. Rüyamda babam “Son dörtte teklif ne olursa olsun kabul et, senin için hayırlısı bu olacak” dedi. 1 YTL bile verseler kabul ederdim. Teklife 6 kutu kaldığında sanki yarışmada dejavu yaşıyordum. Kimseyi görmüyordum, kendimi aşmış gibiydim.

EŞİM DEĞİL, BEN İSTEDİM
İnternette “Bu adam eşini boşasın. Adamı yanlış yönlendirdi” diye bir yorum okuduk. Çok şaşırdık ve üzüldüm. “Yarışma sırasında sayıları unutursam bana sadece babamın sözlerini hatırlat” diye tembihleyen bendim.

BABA SÖZÜ DİNLEDİM
Herkes bana “Niye gitmedin kendi kutuna” diye acıyor ya da akıl veriyor. Ben çok mutluyum. Eğer, babamın sözünü dinlemeseydim, iyi bir evlat olamazdım. 409 bin YTL için baba sözü dinlememeye değer mi? Şimdi mutluyum, kazandığım parayla da sevdiğim bir işi yapabilirim.