BIST 9.768
DOLAR 32,56
EURO 35,01
ALTIN 2.438,00
HABER /  MEDYA

İlişki Durumu Karışık son bölüm-7 bölüm fragmanları

İlişki Durumu Karışık son bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. Can ve Elif arasındaki yakınlaşma şok etti. İlişki Durumu Karışık 7. bölüm 1. ve 2. fragmanları internethaber'de.

Abone ol

İlişki Durumu Karışık son bölüm-6. bölüm izleyiciden tam not aldı. 6. bölümde Elif ve can'ın yakınlaşmasında büyük bir sürpriz yaşanadı. Peki İlişki Durumu Karışık 7. bölümde neler olacak? İlişki Durumu Karışık 7. bölüm 1. ve 2. fragmanları internethaber.com'da...

screen-shot-2015-08-16-at-11.00.27-am.20150816110058.png

İlişki Durumu: Karışık dizisinin 1 Ağustos Cumartesi günü yayınlanan 5. bölümünde;

Can geçirdiği sinir krizi sonucu hastanede yatan Elif’le daha da yakından ilgilenmeye başlar ve bu durumdan sorumlu tuttuğu Murat’a karşı tavır alır. İki arkadaşın arası ilk defa açılır. Elif ise Murat’ı tamamen unutmak için yine Can’dan destek alacaktır.

screen-shot-2015-08-05-at-9.53.01-am.png 
Ayşegül çok istemese de bir kez daha Mediha’yla karşı karşıya gelir ve İsmail’in yardımlarıyla durumu idare etmeye çalışır.  Yavaş yavaş Elif’i kıskanmaya başlayan Ayşegül, Can’ın kalbine giden yolun midesinden geçtiğini düşünerek ona bir sürpriz hazırlar ama yine işler planladığı gibi gitmez. Bu sırada, Ayşegül’ün yazdıklarını okuyan Murat, kıza yazarlık konusunda bazı ilginç ipuçları öğretecektir.

screen-shot-2015-08-05-at-9.52.35-am.png 
Bu sayede Ayşegül de Murat’ı daha yakından tanıma fırsatı bulur. Tekrar sıfırı tüketen Efe ve Ece ise çaresizdir.


4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın dördüncü bölümünde; Ayşegül ve Can evliliklerini daha inandırıcı hale getirmek için birbirlerini daha iyi tanımaya karar verirler ve ‘çocukluklarına inerler’. Ayşegül, Tekin Ailesi’ne akşam yemeğine gider ve gelin olarak ilk ciddi sınavını verir.  Elif yurtdışına gitme planlarından Murat’a bahseder ve beklemediği bir tepki alır. Murat’la işler istediği gibi gitmeyince Elif’i teselli etmek yine Can’a kalacaktır. Bu sırada, kendi işlerini kurmaya karar veren Ece ve Efe’nin Can’a sürpriz bir teklifleri vardır. Bütün bunlar yaşanırken, Can ve Ayşegül arasındaki evcilik oyununda gerçekle rol yavaş yavaş birbirine karışmaktadır.



İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK KONUSU

Dizinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı dizi Haziran ayında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan “İlişki Durumu : Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak.


İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK OYUNCULARI 

Berk OKTAY(Can): 1982 Ankara Doğumlu olan yakışıklı oyuncu 33 yaşındadır. Benim Hala Umudum Var dizisinde Hakan rolüne izlemiştik. Son olarak ise Aşktan Kaçılmaz dizisinde rol almıştır.

 

Pamir PEKİN(Murat): 1978 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 38 yaşındadır. Ekonomi bölümü mezunu olan dizi ve film oyuncusu Pamir Pekin kısa zamanda genç kızların sevgilisi olmayı başarmıştır. Son Olarak yakın zamanda final yapan Gönül İşleri dizisinde Kemal komiser rolünü canlandırmıştı.

 

Eda Ece:(Elif) Pis Yedili dizisi ile Türkiye onu tanıdı. Beni Böyle Sev dizisinde ise Zeyno karakterini canlandırmıştır.

Ede Ece 1990 İstanbul doğumludur. Daha genç yaşında rağmen 2 çok önemli dizide rol almayı başarmıştır. Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur.

 

Seren ŞİRİNCE(Ayşe Gül): Aşk Emek İster dizisinde rol almıştır. En önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

.

Özlem ÖÇALMAZ(Ece): Üç Arkadaş dizisinde canlandırdığı Ceyda Rolü ile tanıdığımız güzel oyuncu bu dizinin ömrünün kısa sürmesi ile Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 dizisinde yardımcı rollerde rol almıştır.

Özlem ÖÇALMAZ en önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

 

DİZİ : İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK

KANAL : SHOW TV

SAAT : 20.00

GÜN : CUMARTESİ