BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Genç kıza tecavüz etti 'kusura bakma' deyip gitti!

İstanbul’da akıllara durgunluk veren bir tecavüz vakası gündeme geldi. Bir minibüs şoförünün 16 yaşındaki Diana R.’ye tecavüz edip ardından ‘kusura bakma, hoşçakal’ deyipmgittiği iddia edildi.

Abone ol

İstanbul Eyüp'te lüks bir sitede oturan arkadaşının evine gitmek isteyen 16 yaşındaki fotomodel Diana R, lüks site ile metro arasında minibüs şoförlüğü yapan Erdem K.'nın kendisine tecavüz ettiğini ardından da saldırganın giderken ‘kusura bakma, hoşçakal’ dediğini öne sürdü.

Diana R.'ye, Sanayi Metro İstasyonu yanındaki minibüs durağında minibüs şoförü olarak çalışan iki çocuk babası Erdem K. Türk Telekom Arena yakınındaki ormanlık alanda bıçak zoruyla tecavüz ettiği iddia edildi.

SİTE GÜVENLİĞİ ŞOFÖRÜ YAKALADI

Hürriyet'in haberine göre, Diana R. tecavüzü anlatınca site güvenliği Erdem K.'yı yakalayarak polise teslim etti. Diana R. ifadesinde araçtan inerken şoförün kendisine İngilizce “kusura bakma, hoşçakal” dediğini ileri sürdü.

tecavuz-ettim-kusura-bakma.jpg 
"İSTEYEREK BİRLİKTE OLDUK" 

Erdem K. tecavüz iddialarını yalanlayarak “Minibüse binmeden önce birlikte sigara içtik. Yolda bana iltifat etti. İsteyerek birlikte olduk. Araçtan indikten sonra da bana el salladı" dediğini öne sürdü. Erdem K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.