BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.438,97
HABER /  MEDYA

İlişki Durumu Karışık son bölüm-13. bölüm fragmanları

İlişki Durumu Karışık son bölüm dün ekran başına kilitledi final sahnesi şok etti. Ayşegül, Murat ve Can arasında yaşanan film gerginliği olay oldu. İlişki Durumu Karışık 13. bölüm fragmanları internethaber'de...

Abone ol

İlişki Durumu Karışık son bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. İlişki Durumu Karışık  12. bölüm final sahnesi nefes kesti. Can ve Elif'in birlikte çıktıkları akşam yemeğine Murat ve Ayşegül'de katıldı ve o masada Can hayatının şokunu yaşadı. Ayşegül, Murat ve Can arasından geçen film gerginliği tüm dengeleri değiştirdi. Peki  İlişki Durumu Karışık 13. bölümde neler olacak.  İlişki Durumu Karışık  13. bölüm fragmanları internethaber'de....

“İlişki Durumu: Karışık”ın 12. bölümünde; Can Elif’in yanında, onun gönlünü alma derdindeyken evde bir başına kalan Ayşegül’ü zorlu bir gece bekler; eve hırsız girmiştir. Ayşegül’ün yardımına kim koşacaktır, Can mı yoksa Murat mı?

12. BÖLÜM ŞOK EDEN FİNAL SAHNESİ!

Hırsız haberi İsmail ve Mediha’yı huzursuz etmiştir. Güvenlik elemanı tutmaya karar verirler ancak İsmail’in bulduğu güvenlikçi hiç de sandıkları gibi biri çıkmaz.

screen-shot-2015-09-27-at-09.28.18.png

Can taşınmak için ev bakmaya başlar ancak onun gitmesini istemeyen Ayşegül’ün bu konuda başvuracağı kendince yöntemleri vardır! Can ise Ayşegül’ün niyetini anlar ve onu kendinden uzaklaştırmak için elinden geleni ardına koymaz.

screen-shot-2015-09-27-at-09.28.13.png

Can ve Elif birlikte çıktıkları akşam yemeğinde Ayşegül ve Murat’la karşılaşır. Gecenin sonu Ayşegül için de Can için de büyük bir sürprize gebedir!

 
11. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Show TV'nin cumartesi akşamları beğeniyle izlenen dizisi İlişki Durumu Karışık bu hafta izleyenleri hem güldürdü hem üzdü.

Elif ile Ayşegül arasında kalan Can, Ayşegül'e duygularını itiraf etti. Ancak Ayşegül ile Can'ı samimi halde gören Elif'e gitti.

iliski-durumu-karisik-11-bolum-can-ve-aysegul-sarilma-sahnesi.jpg 
YÜZLERCE GÜL ALDI

Murat'ın Ayşegül'e olan ilgisi üzerine kıskançlık dozunu arttıran Can, Ayşegül'e yüzlerce çiçek gönderdi. Çiçekleri gören Ayşegül ile Can sarılırken, Elif'in onları görmesi bir anda soğuk rüzgarlar estirdi.


iliski-durumu-karisik-elif-can-ve-aysegulu-gordu.jpg

Elif'in ağladığını gören Can yine iki aşk arasında kaldı.  

DEDE SÜPRİZ YAPINCA EVLİLİK OYUNUNA DEVAM

Öte yandan, Elif Ayşegül ile Can'ın evliliğinin sahte olduğunu paparazzilere sızdırdı. Gazetelerde yayınlanan haberler üzerine Can'ın dedesi Ayşegül ile Can'ın evine geldi. Sahte evliliklerini bitirme kararı alan Can ve Ayşegül yeniden evlilik oyununa başlayınca ortaya komik sahneler çıktı.

iliski-durumu-karisik.jpg 
CİNSEL PERFORMANS ARTTIRCI ÇAY İÇİNDE...

İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm'de Ayşegül soğuk algınlığı çayı yerine cinsel performansı arttıcı çayı satın alında Can'la evde köşe kapmaca oynadı.