BIST 10.342
DOLAR 32,23
EURO 34,77
ALTIN 2.458,08
HABER /  MEDYA

Şehit babasına, 'Satılık' diyen yazar!

Hürriyet Gazetesi'nde yazı yazan Selahattin Duman isimli bir yazar dün kaleme aldığı yazısında şehit ailelerine bugüne kadar edilmemiş hakarette bulunuyor. Süleyman Özışık'ın yazısı

Abone ol

Hürriyet Gazetesi'nde yazı yazan Selahattin Duman isimli bir yazar dün kaleme aldığı yazısında şehit ailelerine bugüne kadar edilmemiş hakarette bulunuyor.

Bir çocuğu şehit olan babanın, "Diğer çocuğum da devlete feda olsun" sözlerine yer veren Dumanlı, devamında bu babanın para için çocuğunu ölüme göndermeye hazır olduğunu söylüyor.

Ne zırvaladığını kendisinden dinleyelim:

"Yukarıdaki ara başlıkta kullandığım "olsaydı" fiiline üç nokta koyun. O patlamada çocuğunu kaybettikten sonra Ampul Parti mitinginde bağıran babanın temennisi ortaya çıkar.

Bir çocuğum daha olsaydı veya bir çocuğum daha ölseydi. Bir ile iki çocuk arasında ne fark var diyeceksiniz? Cevap vereyim, yüz bin lira. O baba ölen çocuğu için yüz bin lira aldı. İki çocuk kaybetse iki yüz bin lira alacaktı

O yüz bin lira, ölmemiş çocuğu da "iktidara adamanın" kazancıdır ve o kendine "baba" diyen o adam için görülmemiş bir paradır"

*****

Bu alçakça saldırıyı yapan adama ne demeli bilemiyorum. Hangi baba evladının ömrünü parayla ölçebilir ki? Vatan sevgisi olmayan insan, bir canı gitmişken "Bir canım daha var. Oda feda olsun" diyemez.

Vah benim ülkeme ki kendilerinin satılık olduklarını kamufle etmek için başkalarına satılık etiketi yapıştıranlara yazar diyorlar!

Vah benim ülkeme ki böylelerine insan diyorlar.


Yazının tamamını okumak için linki tıklayın