BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
HABER /  MEDYA

İlişki Durumu Karışık son bölüm-10. bölüm fragmanları

İlişki Durumu Karışık son bölüm ekran başına kilitledi. İlişki Durumu Karışık 9. bölümde Defne ve Can yol ayrımına geldi. İlişki Durumu Karışık 10. bölüm 1. ve 2. fragmanı internethaber'de

Abone ol

İlişki Durumu Karışık son bölüm yine nefes kesti. İlişki Durumu Karışık 10. bölüm 1. ve 2. fragmanları internethaber'de. İlişki Durumu Karışık 9. bölümde Defne ve Can arasında evlilikl szöleşmesi kriz yaşandı.Anlaşmaya eklene yeni maddeler Defne ve Can'ın arasını iyice açtı ikili yol ayrınıma geldi. Peki 12. bölümde neler yaşanacak. Sevilen ikili yol ayrımından dönecek mi?

screen-shot-2015-09-06-at-09.21.54.png

İŞTE 10. BÖLÜM FRAGMANI

9. BÖLÜMDE NELERR OLDU?

Ayşegül’ün Murat’ın evinde olduğunu öğrenen Can, Ayşegül’ü almak üzere Murat’a gider. Ateşi yükselen Ayşegül’ün başında Can mı Murat mı nöbet tutacaktır? Murat, Ayşegül’den ikisi için bir şans ister ve düşünmesi için ona zaman verir.

screen-shot-2015-09-06-at-09.22.33.png

Murat’ın Ayşegül’e dediklerini öğrenen Can ise çılgına döner ve ipleri eline almak için kolları sıvar. Can’ın Ayşegül’le olan “sözleşmeli evliliği” için yeni bir planı vardır! Ancak Can için evdeki hesap çarşıya uymayacaktır! Elif, Can ve Ayşegül hakkında öğrendikleriyle Ayşegül’ün karşısına dikilir. Can için oyuna dahil olan Elif Can’a onunla birlikte olmak istediğini söyler. Can yol ayrımına gelmiştir. Yolun sonu ya Elif’e ya da Ayşegül’e çıkmaktadır.

screen-shot-2015-09-06-at-09.22.22.png

Yaz ekranına damgasını vuran projelerden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.


İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK OYUNCULARI 

Berk OKTAY(Can): 1982 Ankara Doğumlu olan yakışıklı oyuncu 33 yaşındadır. Benim Hala Umudum Var dizisinde Hakan rolüne izlemiştik. Son olarak ise Aşktan Kaçılmaz dizisinde rol almıştır.

 

Pamir PEKİN(Murat): 1978 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 38 yaşındadır. Ekonomi bölümü mezunu olan dizi ve film oyuncusu Pamir Pekin kısa zamanda genç kızların sevgilisi olmayı başarmıştır. Son Olarak yakın zamanda final yapan Gönül İşleri dizisinde Kemal komiser rolünü canlandırmıştı.

 

Eda Ece:(Elif) Pis Yedili dizisi ile Türkiye onu tanıdı. Beni Böyle Sev dizisinde ise Zeyno karakterini canlandırmıştır.

Ede Ece 1990 İstanbul doğumludur. Daha genç yaşında rağmen 2 çok önemli dizide rol almayı başarmıştır. Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur.

 

Seren ŞİRİNCE(Ayşe Gül): Aşk Emek İster dizisinde rol almıştır. En önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

.

Özlem ÖÇALMAZ(Ece): Üç Arkadaş dizisinde canlandırdığı Ceyda Rolü ile tanıdığımız güzel oyuncu bu dizinin ömrünün kısa sürmesi ile Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 dizisinde yardımcı rollerde rol almıştır.

Özlem ÖÇALMAZ en önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

 

DİZİ : İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK

KANAL : SHOW TV

SAAT : 20.00

GÜN : CUMARTESİ