BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32
HABER /  GÜNCEL

İlginç bir hırsızlık girişimi kamerada

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ilginç bir hırsızlık girişimi meydana geldi. Güvenlik kameraları o an kayıttaydı.

Abone ol

Hükümet Caddesi Eski çarşıda faaliyet gösteren Eray Kuyumculuğa gelen biri kadın iki kişi el çabukluğu ile cüzdanının arasına koyduğu bileziği, kuyumcunun olayı fark ettiğini görünce yine el çabukluğu ile aldığı yere koydu. Bu olay güvenlik kamerası kayıtlarına da saniyi saniye yansıdı.

Olay dün  öğlen saatlerinde meydana geldi. Gebze Eskiçarşı'da faaliyet gösteren Eray Kuyumculuğa gelen biri biri kadın iki kişi bilezik beğenmeye geldi. Kadın,  dükkan sahibi Eray Savur'dan vitrinde asılı duran bileziklere bakmak istediğini söyledi. Kuyumcunun elinde bulunan bilezikleri enceleyen kadın bir tanesini el çabukluğu ile diğer elinde bulunan cüzdanının içersine koydu. Bileziklere bakmayı sürdüren kadın, kuyumcunun olayı fark ettiğini anlaması üzerine tekrar el çabukluğu ile diğer elinde bulunan cüzdanın içersindeki  bileziği çıkarıp eski yerine koyarak yanındaki erkekle birlikte kuyumcudan ayrıldı.

Olayı farkeden kuyumcu Eray Savur, güvenlik kamerası kayıtlarını da ayrıntısıyla inceledikten sonra bilezik çalma girişiminin yarıda kaldığını anlayınca polise gitmekten vazgeçti. Ancak bu kişilerin başkalarının canını yakabileceğini düşünerek güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri medya ile paylaştı.