BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İletişim Sanat Merkezi Ankara'da!

İletişim Sanat Merkezi, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi- Altuna Ajans işbirliği çerçevesinde Ankara'da açılıyor.

Abone ol
Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi- Altuna Ajans işbirliği çerçevesinde faaliyete geçirilen İletişim Sanat Merkezi; tiyatro, radyo, televizyon, sinema gibi iletişim sanatları alanlarına yüksek nitelikli elemanlar yetiştirme amacıyla katılımcılarına hizmet vermeye hazırlanıyor.  

20 yıl önce Gazi Üniversitesi- As filmcilik ile başlayan İletişim Sanat  Merkezi'nin kurulma serüveni Altuna Ajans-İletişim Fakültesi işbirliği  ile tamamlanıyor. Bu güzel birliktelik, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinin eğitim alanındaki deneyimi, araştırma ve uygulama çalışmalarıyla merkeze vereceği katkılarının yanı sıra, akademik disiplin, üniversite kültürü, stüdyo, sınıflar, sunum salonları gibi donanımları ile Türkiye’nin en önemli iletişim sanat merkezi olmasını sağlıyor.

ALAN PROFESYONELLERİ VE AKADEMİSYENLER DERS VERECEK

Altuna Ajans’ın Yeşilçam kazanımlarını aktarma isteği, Türkiye’nin önemli ekran yüzlerinin ve TRT kurumu emektarlarının vereceği desteklerle eşsiz bir bilgi ziyafeti, bu alanda eğitim almak isteyen katılımcıları cezbediyor. 

İletişim Sanat Merkezi'nde katılımcılar iletişim başta olmak üzere, temel oyunculuk eğitimi, güzel konuşma, diksiyon eğitimi, spikerlik ve sunuculuk, seslendirme ve dublaj, senaryo yazarlığı, halkla ilişkiler ve reklamcılık, liderlik ve stratejik iletişim, yönetici asistanlığı, kamera/ışık/ses eğitimi, gazetecilik  alanlarında program katılımcılarına teorik ve uygulamalı eğitim görecek.