BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

İki set arasında sekiz kilo verdi

"Aşk ve Ceza" dizisi için haftada üç gün Bodrum'a giden Nurgül Yeşilçay diğer günlerde İstanbul'da film çekimine katılıyor.

Abone ol

"Aşk ve Ceza" dizisi için haftada üç gün Bodrum'a giden Nurgül Yeşilçay diğer günlerde İstanbul'da film çekimine katılıyor.


Yeni bölümleri 31 Ağustos'tan itibaren yine atv ekranlarında yayınlanmaya başlanacak "Aşk ve Ceza" dizisinin çekimleri Bodrum'da başladı. Sabah gazetesinin haberine göre, dizinin başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay, bir yandan da çekimleri geçen hafta İstanbul'da başlayan "Çınar Ağacı" adlı sinema filminde rol alıyor. Dizide Yasemin adlı karakteri canlandıran Yeşilçay, Bodrum çekimleri sırasında yeni projesi "Çınar Ağacı" adlı sinema filmine de start verdi. Bu yüzden sezona hızlı bir giriş yaparak İstanbul- Bodrum arasında mekik dokumaya başladı. Aşk ve Ceza'nın Bodrum sahnelerini çeken Yeşilçay, haftanın üç gününü Bodrum'da geçiriyor.

'UYUMAYA FIRSATIM OLMUYOR'

Yönetmenliğini Handan İpekçi'nin yaptığı "Çınar Ağacı" filminde de Nejat İşler ile kamera karşısına geçen Yeşilçay, filmin çok iyi anlaşan bir kadrosu olduğunu ve çekimlerin çok eğlenceli geçtiğini dile getiriyor. Berna Laçin, Ragıp Savaş, Hüseyin Avni Danyal, Meral Okay ve Zerrin Sümer gibi usta oyuncuların da yer aldığı film, hem güldürüp hem de ağlatmayı hedefliyor. Yoğun iş temposu nedeniyle uyumaya bile fırsat bulamadığını anlatan Yeşilçay, bu süreçte 8 kilo verdiğini de söylüyor.