BIST 10.566
DOLAR 32,22
EURO 35,11
ALTIN 2.427,47
HABER /  MAGAZİN

İki kadının erkek kavgası

Asi" ve "Aşk'ı Memnu" dizilerinin iki yıldızı Tuba Büyüküstün ve Beren Saat, arasındaki buzlar erimiyor.

Abone ol

Her şey, 2 yıl önce Beren Saat'in Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Bülent İnal ile birlikte olmasıyla başladı. Bu durum iki oyuncunun arasının açılmasına neden oldu.

Büyüküstün ve Saat bir daha aynı projenin içinde yer almamaya özen gösterdi. Hatta önceki gün katıldıkları bir film galasını da ayrı salonlarda izleyerek dikkatleri üzerlerine çektiler.

Vatan gazetesinin haberine göre; Tuba Büyüküstün sonunda dayanamadı ve Beren Saat ile yaşadığı sorunu şu sözlerle dile getirdi: "Bülent ile ilişkimizin üzerinden yıllar geçti. Bir film (Güz Sancısı) galasına gittim ve burada yine bu konu gündeme geldi. Filmde Beren'e de Murat'a da Okan'a da İlker'e de bayıldım. Beren'le ortada sorun yaşayacak bir durumumuz yok. Bülent'le 2 yıl önce gayet normal bir şekilde ayrıldık. Sonra Bülent Beren ile birlikte olmaya başladı. Bülent Beren ile benimleyken birlikte değildi. Benden ayrıldı 6-7 ay sonra onunla birlikte oldu."

ÇOK SIKILDIM
Beren Saat ise, "Tuba ile Bülent'in ayrılığının üzerinden 2 yıl geçti. Fakat her yerde ikimizin fotoğrafı. Bu durumdan çok sıkıldım. Açıkçası galanın ertesi günü gazetelere baktığmızda neye uğadığmızı şaşırdık. Buna hiç gerek yoktu. Çok özel bir filmin tanıtımı yapılırken, asıl önemli şeyler geri plana düştü. Mesela bazı gazetelerde Tomris Hanım'ın (Giritlioğlu) pul kadar bile fotoğrafı yoktu. Diğer yandan, o zaten iki yıl önce bitmiş bir ilişki... Her yerde kocaman fotoğraflarının çıkmasına hiç gerek yok... Şunu da söyleyebilirim biz kendisiyle hiç karşılaşmadık."