BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.504,80
HABER /  GÜNCEL

İki dev isim bu dizide buluşuyor

"Neredesin Firuze" adlı sinema filminde birlikte rol alan Haluk Bilginer ve Demet Akbağ yeni sezonda yeniden biraraya gelecek

Abone ol

Neredesin Firuze adlı sinema filminde ilk kez birlikte rol alan Demet Akbağ ve Haluk Bilginer, yıllar sonra Aile Arasında dizisiyle yeniden bir araya gelecek.

İki usta oyuncu Haluk Bilginer ile Demet Akbağ, bir sit-comda bir araya gelecek. 2003 yılında Ezel Akay'ın yönetmenliğini yaptığı "Neredesin Firuze" adlı sinema filminde birlikte rol alan Haluk Bilginer ve Demet Akbağ, bu kez önümüzdeki sezon yayınlanacak "Aile Arasında" isimli sit-com?la ekrana gelecek.

Kalinos Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide Haluk Bilginer ve Demet Akbağ, başrolleri paylaşacak. İki ünlü ismin dışında Şebnem Sönmez de dizide oynayacak isimler arasında yer alıyor.

ATV'de yayınlanması planlanan sit-com'un diğer oyuncuları için cast çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. Dizinin senaryosunu ise Haluk Özenç kaleme alıyor. "Aile Arasında"da oynayacak Demet Akbağ'ın TRT'de yayınlanacak ve Ezel Akay'ın çekeceği "Gümüş Lale" dizisinde de rol alacağı ifade edilmişti. Hatta yönetmen Ezel Akay, Demet Akbağ ile prensipte anlaştıklarını belirtmişti. Haluk Bilginer ise geçtiğimiz ay finali gerçekleştirilen Ezel dizisinde 'Kenan Birkan' rolünü canlandırmıştı.