BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,85
ALTIN 2.431,31
HABER /  GÜNCEL

Şikede gözaltılar dalga dalga büyüyor

Futbolda şike iddiaları kapsamında başlatılan soruşturmada ikinci dalga operasyon bu sabah başladı.

Abone ol

Şike soruşturması kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve federasyonun eski yöneticisi Levent Kızıl'ın da aralarında bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

 KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ... TIKLAYIN

Operasyon kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Ankaragücü eski yöneticisi Mümtaz Karakaya, Kaleci Serdar Kulbilge ve Türkiye Futbol Federasyonu Yöneticisi Levent Kızıl, TFF eski başkanı Mahmut Özgener, Ufuk Özertan'ın da aralarında bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

TEK TEK TUTUKLANDILAR
Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan 61 kişiden 26'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşte o isimler... FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

"EMNİYETTE AÇIKLAYACAKLAR"

Gözaltı kararına ilişkin Şener, "Bende konuyla ilgili bilgi sahibi değilim emniyette bana açıklayacaklar" dedi. Soruşturma kapsamında Levent Kızıl ve Serdar Kulbilge de gözaltına alındı.

ÖZGENER DE GÖZALTINDA

Soruşturma kapsamında Eski TFF Başkanı Mahmut Özgener'de gözaltına alınan isimler arasında.

1.20110711094514.jpg

YAVAŞ YAVAŞ SORUN!

 Şener, hastaneden çıkarılışında gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız" sorusuna "Emniyete gidiyoruz. Yavaş sorun, yavaş cevap verelim" şeklinde cevap verdi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, İstanbul'da gözaltına alındı. Şener'in futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alındığı belirtiliyor. Şener, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şener, hastaneden çıkarılışında gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız" sorusuna "Emniyete gidiyoruz. Yavaş sorun, yavaş cevap verelim" diye cevap verdi. Şener, daha sonra polis aracıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

BASINDAN TAKİP EDİYORUZ

Camia bu gözaltıları konuşuyor
Futbol camiası şike iddiaları nedeniyle hakkında gözaltı kararı çıkartılan bu isimleri konuşuyor...
HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Bugün sabah saatlerinde Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in İstanbul'da gözaltına alınması Trabzonspor camiasında şoka neden olundu.

Başkan Sadri Şener'in gözaltına alınması ile ilgili olarak bir açıklama yapan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, konuyla ilgili bilgisi olmadığını belirterek "Herhalde başkanın ifadesine başvurmak için almışlardır. Biz de gelişmeleri basından takip ediyoruz" dedi. Kıbrıs'ta tatilde olduğunu belirten Şakar, bugün İstanbul'a geçeceğini söyledi.

SAĞLIK KONTROLÜNDELER

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Şener, burada sağlık kontrolünden geçirildi.

Trabzonspor Başkanı Şener, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

"Kulbilge Fenerbahçe maçında şike yaptı" iddiası   

Kulbilge'nin başını yakan iki maç
Gençlerbirliği'nin eski kalecisi Serdar Kulbilge'nin şikeyle suçlandığı o maçlar...
HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Şike soruşturması kapsamında Ankaragücü'ne transfer olan Gençlerbirliği'nin eski kalecisi Serdar Kulbilge de Ankaragücü - Fenerbahçe maçında şike yaptığı gerekçesiyle gözaltında. Kulbilge'nin Ankara'da gözaltına alındığı ve soruşturma kapsamında İstanbul'a getirileceği belirtildi.

KARAKAYA DA GÖZALTINDA

Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakaya'nın da Ankara'da gözaltına alındığı bildirildi.

Karakaya'nın sağlık kontrolünün ardından soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a gönderileceği kaydedildi.

ZEKİ M. GÖZALTINDA

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan iş adamı Zeki M, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirildi.Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Trabzon'da gözaltına alınan ve ilk etapta adı açıklanmayan iş adamı Zeki M, evinde yapılan aramanın ardından Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Özel güvenlik şirketi bulunan Zeki M'nin, Trabzonspor'un bazı kuruluşların özel güvenlik işlerini yürüttüğü öğrenildi.

İŞTE TRABZONSPOR CAMİASINI ŞOKE EDEN O GÖRÜNTÜLER