BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İfritin Diyeti Cinnia filminin fragmanı bile olay cinleri çektiler

İfritin Diyeti filmi vizyona girmeye hazırlanıyor. Korku filmi olan İfritin Diyeti cinleri konu alıyor. Fragmanı bile ürkütücü olan İfritin Diyeti hayli etkeli bir yapım.

Abone ol

İfritin Diyeti Cinnia filmi 15 Nisan2016 tarihinde vizyona giriyor. Cinleri konu alan İfritin Diyeti filminin fragmanı bile tüyleri ürpertmeye yetti. Korku filmi sevenler için hayli etkili bir film olan İfritin Diyeti'nin çekimlerinde ekip için özel önlemler bile alındı.

15 Nisan 2016’da sinemaseverleri yeni bir korku filmi bekliyor olacak. Bildiklerinizi unutun ve bilmediklerinize hazır olun. Konusu, işlenişi ve finaliyle diğer cin temalı korku filmlerinden farklı bir seçenek sunan İfritin Diyeti: Cinnia cuma günü vizyona giriyor.

ifritin diyeti cinnia cinlerin kullandığı lisan ve alfabeFilm ilk kez bir Mühr-ü Vekil’den bahsettiği gibi, yine ilk kez cinlerin kendi aralarında kullandıkları lisanı kullanıyor.

İFRİTİN DİYETİ CİNNİA FRAGMANI

FİLM EKİBİ İÇİN ÖNLEM ALINDI

İfritin Diyeti Cinnia filminin çekimi sırasında ürkütücü olaylar yaşandığı için ekibin bir kısmı işi terketmiş. Film setinde garip ve korkutucu olaylar üzerine film de hayatı anlatılan H.Ş. nin set ekibi için özel dua ve ritüeller yapmış.  Mezarlık sahnesi de bu ritüel yapıldıktan sonra çekildi. Film ekibinin çekim için bulduğu evin de cinler tarafından sahipli olduğu ortaya çıkınca ekip çok zor anlar yaşadı.

İFRİTİN DİYETİ ; CİNNİA FİLMİNİN KONUSU

Filmin konusuna gelince; Üç genç arkadaş Cin temalı bir korku filimi yapmaya karar verirler. Kendilerine sağlam bir hikâye bulmak isteyen gençler o civarda yaşayan bir Mühr-ü Vekilin kapısını çalarlar ve o andan itibaren aradıkları korku hikâyesinin asıl oyuncuları olacaklarını bilmeden kendi hikayelerinin dehşetini yaşarlar.

MÜHR-Ü VEKİL NEDİR?

Hikâyenin yazar ve senaristi İbrahim Hakkı Öztürk yaptığı açıklamada; “bu hikâyede şu anda yaşamakta olan dört Mühr-ü vekil’den birini deşifre ettim. Çoğu insan onlar hakkında bir şey bilmiyor ama onlar aramızda ki süper kahramanlar gibiler fakat gizleniyorlar” açıklamasında bulundu.

BÖYLE BİR FİLM ÇEKİLMEDİ

Filmin yönetmen ve başrol oyuncusu Özgür Özberk ise filmiyle ilgili  “Şimdiye dek böylesine bir film çekilmedi ve böylesi bir konu işlenmedi. Bedel ödemenin en korkutucu halini elimizden geldiğince gözler önüne serdik” dedi.