BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
HABER /  MAGAZİN

İdris Nebi Taşkan kimdir Kıvanç Tatlıtuğ'un kopyası

İdris Nebi Taşkan kimdir aslen nereli kaç yaşında? Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynayan İdris Nebi Taşkan son dönemlerde magazin gündeminden düşmüyor. Özellikle genç kızlar tarafından binlerce hayranı olan İdris Nebi Taşkan'ın sevgilisi var mı? İdris Nebi Taşkan özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Son günlerin en merak edilen isimlerinden biri İdris Nebi Taşkan. Cumartesi günleri yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol alan oyuncu genç kızların ilgi odağı olmuş durumda. Hatta kimi hayranları İdris Nebi Taşkan'a çıplak fotoğraflarını bile atıyor. Geleceğin Kıvanç Tatlıtuğ'u olarak gösterilen İdris Nebi Taşkan kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ ile benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken İdris Nebi Taşkan 21 yaşında. 1997 yılında İstanbul’da doğan ünlü oyuncu aynı zamanda profesyonel basketbolcu. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yaşamış, daha sonra Poyraz Karayel ve ilk başrol oynadığı Arkadaşlar İyidir dizilerinde rol aldı. Fazilet Hanım ve Kızları dizisi sayesinde bir anda yükselişe geçen İdris Nebi Taşkan genç kızlar tarafından bir hayli beğeniliyor. İnstagram hesabında binlerce takipçisi olan İdris Nebi Taşkan'ın kız arkadaşı var mı sorusu sıklıkla soruluyor. Geçtiğimiz günlerde İdris Nebi Taşkan tarafından yapılan bir paylaşım ise kafaları karıştı. 

İDRİS NEBİ TAŞKAN'IN SEVGİLİSİ VAR MI? İdris Nebi Taşkan geçtiğimiz günlerde Arka Sokaklar dizisinden tanıdığımız Filiz Taçbaş ile fotoğrafını paylaştı. Hayranları tarafından bir anda binlerce beğeni ve yorum yağmuruna tutulan İdris Nebi Taşkan, Filiz Taçbaş'ı etiketleyerek "çocukluk aşkım" yazdı. Gündeme oturan bu paylaşım sonrasında İdris Nebi Taşkan ile Filiz Taçbaş'ın beraber oldukları iddia edildi. Fakat gerçek o değil. Peki İdris Nebi Taşkan'ın hayatında başka birisi var mı? İdris Nebi Taşkan'ın hayatında kimse bulunmuyor. İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlarla İdris Nebi Taşkan sık ısk dizi arkadaşlarıyla fotoğraf paylaşıyor. Fakat geçtiğimiz yıllarda yaptığı bir paylaşımda parmağında yüzük olması dikkatleri çekiyor. 

Kimdir bu İdris Nebi Taşkan sevgilisi Arka Sokaklar'da mı oynuyor?