BIST 9.753
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.435,30
HABER /  POLİTİKA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu annesini kaybetti! Servet Soylu vefat etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu hayatını kaybetti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından duyurdu. Süleyman Soylu annesinin cenazesini pazar günü Gaziosmanpaşa'da toprağa verilecek.

Abone ol

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu, vefat etti. Kalp sağlığı sorunları nedeniyle bir süredir İstanbul'da özel bir hastanede tedavi gören Servet Soylu, 75 yaşında hayatını kaybetti.  

Cenaze programı belli oldu

Servet Soylu'nun cenazesinin yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından Eyüp Sultan Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Bakan Soylu hastaneye geldi

Bakan Süleyman Soylu, öğle saatlerinde annesinin vefat ettiği Bakırköy'deki hastaneye geldi.

Acı haberi Bakan Koca duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vefat haberini, Twitter hesabından "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendi'nin muhterem anneleri Hakkın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum." ifadeleriyle paylaştı.

Bakan Soylu'nun annesinin vefatı hemşehrilerini üzdü

Soylu’nun annesi Servet Soylu’nun vefatı, Trabzon’un Of ilçesindeki komşularını ve hemşehrilerini üzdü. Komşuları Servet Soylu'nun yardımsever biri olduğunu anlattı.

"Yardımsever ve sevilen birisiydi"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun memleketi Trabzon’un Of ilçesi Çamlıktepe Mahallesi’nde yaşayan komşuları ve hemşehrileri, Servet Soylu’nun vefatını üzüntüyle öğrendi. Komşuları Servet Soylu’nun yardımsever ve sevilen bir kişilik olduğunu anlattı.

Mahallede yaşayan Seyfettin Yıldırım, “Çok değerli bir insandı. Burada bulunan herkesin annesiydi. Yardım eli değmediği kimse yoktu. Herksin saygı duyduğu, sevdiği bir anamızdı. Vefat haberini duyunca çok üzüldük. Allah rahmet eylesin, cenneti ile mükafatlandırsın” dedi.

Akın Yılmaz da, “Sayın bakanımızın annesinin vefat haberini duyunca çok üzüldük. Burada herkesin anasıydı. Çok sevilirdi. Allah rahmet eylesin. Buralar şimdi kimsesiz kaldı. Allah sevenlerine sabır versin” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bakan Soylu'ya başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 75 yaşında vefat eden annesi Servet Soylu için, baş sağlığı mesajı yayımladı. Erdoğan'ın mesajında, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu kardeşimin kıymetli validesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum.  Süleyman Bey'e, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." ifadeleri yer aldı.

Soylu'ya taziye mesajları

Soylu'nun annesinin vefatıyla ilgili çok sayıda taziye mesajları geldi.

Murat Kurum: Allah'tan rahmet diliyorum

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Twitter sayfasından yayınladığı taziye mesajıda "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun Rahmeti Rahman'a kavuşan muhterem annelerine Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Bakanımıza ve değerli ailesine Rabbim sabır versin."  dedi.

Lütfi Elvan: Sayın Bakanımıza ve ailesine sabırlar diliyorum

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da yayındığı mesajda "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu hanımefendinin vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Sayın Bakanımıza ve ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başsağlığı diledi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu Beyefendinin Hakk'a yürüyen kıymetli validesi Servet Soylu Hanımefendiye Allah'tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve kederli ailesine sabr-ı cemil diliyorum." ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan başsağlığı mesajı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun 75 yaşındaki annesi Servet Soylu için baş sağlığı mesajı yayınladı. Yerlikaya paylaşımında, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun muhterem anneleri Servet teyzemizin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, Bakanımız ve kederli ailesine sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.