BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses bayılttı

İbrahim Tatlıses konser verdi, millet birbirine girdi. Kavgalar çıktı, ayılanlar bayılanlar oldu.

Abone ol

Konya'da Uyum Alışveriş Merkezleri'nin açılışına katılan İbrahim Tatlıses, yaklaşık 10 bin kişiye bir konser verdi. Marketin açık otoparkında verilen konserde, büyük izdiham yaşandı.

Topluluk arasında zaman zaman kavgalar çıkarken, baygınlık geçiren 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Bayılan 1 kişi polis tarafından kalabalık arasından çıkarıldı. Ardından omuzlarda ambulansa taşındı. Tekerlekli sandalye ile İbrahim Tatlıses'in konserini izlemeye gelenler, ezilme tehlikesi atlattı.

Polisin kurduğu barikat ile vatandaşlar arasında sıkışan tekerlekli sandalyeli engelliler, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü polisler tarafından kurtarılarak, boş alana alındı. Halk arasında taşkınlık çıkaranlara Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etti. Polisler tarafından yaka paça alınanlar, konser alanından uzaklaştırıldı.

İbrahim Tatlıses'in konseri sırasında, çocuklar sahne önünde toplandı. Bu sırada güvenlik barikatını aşarak sahneye çıkmaya çalışan 1 kişi İbrahim Tatlıses'in ayağına sarılırken, polis ve özel güvenlik tarafından uzaklaştırıldı. Bu sırada sahne önündeki bir çocuk da kargaşada ezilme tehlikesi geçirdi.