BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,10
ALTIN 2.448,29
HABER /  SPOR

İbrahim Kutluay Fenerbahçede

Fenerbahçe Ülker, milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone ol

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen imza töreninde, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Fenerbahçe Ülker Basketbol İcra Kurulu Üyesi Aydın Acun ile Menajer Nedim Karakaş da hazır bulundu. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, imza töreninde yaptığı açıklamada, İbrahim Kutluay'ın Sarı-lacivertli kulübe uzun yıllar hizmet edeceğini ve daha sonra da kulüpte ağabey olarak kalacağını belirterek, camianın İbrahim Kutluay'ın yuvaya dönmesi nedeniyle mutlu olduğunu söyledi.

 
Milli basketbolcu İbrahim Kutluay ise yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe Ülker olarak başarılar yaşayıp, şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bu kadroda bulunmaktan son derece mutluyum. Hedefimiz 100. yılda her branşta olduğu gibi basketbolda da Fenerbahçe'ye şampiyonluklar yaşatmak ve büyük Fenerbahçe taraftarını sevindirmek. Bunun için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu. 5 yıl daha basketbol oynamak istediğini belirten milli basketbolcu İbrahim Kutluay, basketbol hayatını Fenerbahçe'de noktalayacağını, basketbolu bıraktıktan sonra da Fenerbahçe'ye hizmet etmeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Fenerbahçe Ülker Basketbol İcra Kurulu üyesi Aydın Acun ise İbrahim'in doğuştan Fenerbahçeli olduğunu söyleyerek, İbrahim Kutluay'ın Fenerbahçe Ülker'e büyük katkıları olacağına inandığını söyledi.
 
Milli basketbolcu İbrahim Kutluay, imza töreni sonrası Fenerbahçe Ülker formasıyla basın mensuplarına poz verdi.