BIST 10.471
DOLAR 32,74
EURO 35,07
ALTIN 2.441,09
HABER /  EKONOMİ

Activa ile pratik çözüm

Günlük temposu yoğun olanlar için hem etkili hem de pratik bir çözüm: Activia İçecek!

Abone ol

Activia, içerdiği benzersiz ActiRegularis® mayası ile sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olan probiyotik yoğurtlarından sonra şimdi de probiyotik içeceklerini piyasaya sundu.

Günlerini yoğun yaşayan herkes, pratik şişelerde sunulan Activia İçecek"i rahatlıkla ve kolaylıkla tüketebiliyor. Çilek-Keten Tohumlu ve Kayısı-Şeftali"li lezzetleri ile Activia İçecek, sindirim sistemi düzensizliklerine etkili ve pratik bir çözüm getiriyor.

Activia markası ile probiyotik yoğurt pazarına farklı ve yenilikçi ürünler sunan Danone, şimdi de Yeni Activia İçecek ile tüketicilerine pratik ve etkili bir çözüm sunuyor. Günlük iş ve ev temposu yoğun olanlar için oldukça pratik bir çözüm olan Activia İçecek, günün her anında ve her yerde keyifle ve rahatlıkla tüketilebiliyor.

Kabızlık ve beraberinde yaşanan gaz, sancı ve şişkinlik gibi sorunlar sindirim sistemi düzensizliklerinin başında geliyor. Kadınlar başta olmak üzere herkes bu sorunlar nedeniyle, fiziksel rahatsızlıklar, huzursuzluk gibi psikolojik ve sosyal rahatsızlıklar yaşıyor. Activia İçecek de Activia gibi içerdiği ActiRegularis mayası ile sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı oluyor.

Sadece Activia"nın içerisinde Danone uzmanları tarafından özenle geliştirilmiş, tamamen doğal ActiRegularis® probiyotik mayası bulunuyor. Activia"nın her gün düzenli olarak tüketildiğinde 14 günün sonunda doğal yollardan sindirimi düzenlemeye yardımcı olduğu bilimsel çalışmalar ile kanıtlanmıştır. Bunun yanında Activia taze sütlü ürün olduğu için, kalsiyum başta olmak üzere birçok mineral, yüksek kaliteli protein ve vitaminler açısından da zengin bir içeriğe sahip. Her gün 1 şişe Activia İçecek ile İçiniz rahat olsun!

Farklı damak tatlarına 7 farklı Activia
Activia"nın "Sade", "Kuru Kayısı", "Kuru Erik", "Kuru İncir" ve "Çilek-Keten Tohumlu" olmak üzere 5 farklı çeşidi bulunuyor. Piyasaya yeni sunulan Activia İçecek ise "Çilek-Keten Tohumlu" ve "Kayısı-Şeftali"li olmak üzere iki farklı lezzet ile 180 gramlık şişelerde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.