BIST 10.471
DOLAR 32,74
EURO 35,07
ALTIN 2.441,09
HABER /  EKONOMİ

Yaşamın coşkusu Akminada

Yaz aylarının en keyifli ve sağlıklı içeceği Akmina 6 farklı lezzet çeşidi sunuyor.

Abone ol

Maden suyu pazarının en canlı ve yenilikçi içeceği Akmina Meyve Ferahlığı,
birbirinden lezzetli 6 farklı çeşidi ve 1 litrelik ekonomik aile boy şişeleri ile yaz aylarının en keyifli ve sağlıklı içeceği oluyor!

Doğal maden suyundan gelen mineraller ve nefis meyve tatları ile Akmina Meyve Ferahlığı “Yaşamın Coşkusunu İçinizde” yaşatıyor!

Maden suyu pazarının en canlı ve yenilikçi markası Akmina, yaz aylarında sağlık ve keyif arayanlara, doğal mineraller ve nefis meyve tatlarıyla canlanmak isteyenlere boy boy çeşit çeşit ürünler sunuyor. “Yaşamın Coşkusu İçinde” sloganıyla tüketicilerine seslenen Akmina Meyve Ferahlığı, yaz keyfinin yaşandığı her köşede; evde, tatilde, havuz başında, denizde, kırlarda, partilerde, cafelerde yaşama coşku katıyor. Limon, Nar&Portakal, Şeftali, Tropikal, Elma ve Vişne lezzetleri ve doğal mineralleri ile Akmina"lar, vücuda sağlık ve zindelik sunuyor, hayatı daha keyifli hale getiriyor.

Tüketicilerine her zaman yepyeni ve sağlıklı lezzetler sunarak maden suyu pazarına yatırımlarını sürdüren Akmina, “Yaşamın Coşkusu İçinde” reklam kampanyasıyla tüketicilerini meyveli maden suyunun ferahlığını yaşamaya çağırıyor. Akmina Meyve Ferahlığı, yeni reklam kampanyasıyla Akmina Doğal Maden Sularını gençlerden yaşlılara kadar her kesimin içeceği yaparak pazarın lider içeceği olmayı hedefliyor.

Akmina"nın doğallığı, dünyanın en iyi kaynaklarından biri olarak bilinen Bolu Dağları"ndaki Akkaya kaynağından geliyor. Akmina, Danone"in uluslararası standartlarındaki tesislerinde şişelenerek, farklı boylardaki cam şişelerde tüketicilere ulaşıyor. Akmina Doğal Maden Suyu 330 ml ve 1 lt pet şişelerde, Akmina Extra 200 ml cam şişelerde, Akmina Meyve Ferahlığı lezzetleri 200 ml"lik cam şişelerde, tüketicilere ulaşıyor. Meyveli lezzetlerden Limon ve Tropikal 1 litrelik şişelerde tüketicilere sunuluyor.

Akmina Doğal Maden Suyu"nın sağlığa faydaları:
• Yüksek kalsiyum, yüksek bikarbonat ve Avrupa Birliği"nce 0 sayılan düşük tuz oranıyla benzersiz bir mineral bileşime sahip.
• Yüksek bikarbonat sayesinde sindirimi kolaylaştırıyor ve mideyi rahatlatıyor.