BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.427,10
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Erkal ameliyata alındı hastaneden ilk açıklama

İbrahim Erkal'ın sağlık durumu nasıl? Liv Hospital hastanesi İbrahim Erkal'ın ameliyata alındığını duyurdu. Derin komadaki İbrahim Erkal otoparkta baygın halde bulunmuştu.

Abone ol

Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal'ın durumu kritik. Ameliyata alınan İbrahim Erkal derin koma durumunda. İbrahim Erkal'ın sağlık durumuna ilişkin hastaneden beklenen ilk açıklama geldi.

Beşiktaş Ulus'taki Liv Hospital'da tedavisi gören İbrahim Erkal için hastane şu açıklamayı yaptı : "Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır."

İbrahim Erkal'ı güvenlik görevlileri bulmuş ve ortağını aramışlardı. İş ortağı şu bilgileri verdi: "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu. Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede".

İbrahim Erkal yeni baba oldu
14 yıldır evli olan İbrahim Erkal'ın biri kız biri oğlan iki çocuğu vardı. Hamile olan eşi Filiz Akgün 10 gün önce ikinci kızını dünyaya getirdi. İbrahim Erkal'ın kızının doğumu sebebiyle çok heyecanlı ve mutlu olduğu öğrenildi. İbrahim Erkal kızına da Elif Su ismini verdi.

İbrahim Erkal'a ne oldu? Hastalığı şok etti durumu ciddi

İbrahim Erkal'ın çocukları ve eşi Filiz kimdir karısını aldatınca...