BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.513,09
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Erkal'a ne oldu? Hastalığı şok etti durumu ciddi

İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında son dakika açıklama var. Otoparkta baygın bulunan İbrahim Erkal'a ne olduğu ortaya çıktı. İbrahim Erkal eşini aldatma ve çengelli iğne görüntüleri ile olay olmuştu.

Abone ol

MALTEPE'de oturan İbrahim Erkal, evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal'dan gelen haberler iyi değil. Beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın son durumuna dair hastaneden açıklama geldi. Hastane açıklamasında İbrahim Erkal'ın derin koma durumunda olduğu bildirildi.

İbrahim Erkal'ı Başıbüyük semtindeki evinin otoparkında baygın halde bulan site güvenliği hemen Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırmıştı. İlk müdahalenin ardından uyutun İbrahim Erkal, Beşiktaş Ulus'taki Liv Hospital'a nakledildi. İbrahim Erkal'ın hastalığı merak konusu olurken öğle saatlerinde hastaneden beklenen açıklama geldi.

Hastaneden açıklama : İbrahim Erkal ameliyata alındı
Hastaneden yapılan ilk açıklama İbrahim Erkal'ın ameliyata alındığı bildirildi. Açıklama şöyle: "Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır."

İbrahim Erkal'ın hastalığı ne?
Bu konudaki açıklamada İbrahim Erkal'ın durumunu hastanede takip eden iş ortağı Feyzullah Çelebi'den geldi. Çelebi, İbrahim Erkal'ın beyin kanaması geçirdiğini duyurdu. İbrahim Erkal 1.5 saat otoparkta ölüm kalım savaşı vermiş. Çelebi şunları anlattı: "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu. Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede".

Kuzeni : İbrahim Erkal'ın durumu kritik

İbrahim Erkal'ın çocukları ve eşi Filiz kimdir karısını aldatınca...

İbrahim Erkal'ın yemekten eve dönerken beyin kanaması geçirdiğini de kuzeni anlattı. Eve girmeden önce otoparkta yere yığılıp kalan İbrahim Erkal'ın yüksek tansiyon sorunu varmış. İbrahim Erkal'ın kuzeni Hilmi Şahin şunları anlattı:

-"İbrahim'in durumu çok kritik. Arkadaşlarıyla akşam yemeğinde buluştu. Yemek sonrası eve gidiyor. Otoparkta 45 dakika sonra baygın halde bulunuyor. Yüksek tansiyon hastasıydı. Beyin kanamasının nedeni yüksek tansiyon. Başka hiçbir rahatsızlığı yoktu."

İbrahim Erkal yeni baba oldu
14 yıldır evli olan İbrahim Erkal'ın biri kız biri oğlan iki çocuğu vardı. Hamile olan eşi Filiz Akgün 10 gün önce ikinci kızını dünyaya getirdi. İbrahim Erkal'ın kızının doğumu sebebiyle çok heyecanlı ve mutlu olduğu öğrenildi. İbrahim Erkal kızına da Elif Su ismini verdi.

HASAN AKGÜN HASTANEYE GELDİ
İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün hastaneye gelip İbrahim Erkal'ın durumu hakkında bilgi aldı. Akgün basın mensuplarına yaptığı açıklamada "10 gün önce bir kız çocuğu oldu. Allah önce çocuklarına sonra hepimize bağışlasın diye dua ediyoruz" şeklinde konuştu. İbrahim Erkal Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yeğeni Filiz Akgül ile evli.