BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

İbrahim Akın cep yakacak

Beşiktaşlı yönetici Celal Kolot, tesislerde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarına İbrahim Akın'ın bonservini açıkladı..

Abone ol

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi.

Kolot, son dönemde Beşiktaş'ta yıldızı parlayan ancak talihsiz bir sakatlık yaşayan Bobo konusunda şunları söyledi:"Beşiktaş'ta Bobo'yu isteyen birçok kulüp var. Bana göre 10 milyon Euro gibi bir değere ulaştı. Ama onu satmayı düşünmüyoruz. Bu oyuncumuzu satarsak, yerine alacağımız futbolcu ondan daha iyi olmayacak. Kayserisporlu Gökhan Ünal, Bobo'dan iyi oyuncu değil. Gökhan'a 5 milyon Euro istiyorlar."

İbrahim Akın 10 milyon euro
Celal Kolot, şu anda PAF takımı ile antrenmanlara çıkan İbrahim Akın'ın Avrupa'da değerinin 10 milyon Euro olduğunu vurgulayıp, onu kazanmak istediklerini söyledi. Kolot, sözlerini şöyle sürdürdü: "İbrahim Akın, şu anda PAF takımla antrenmanlara çıkıyor. Tigana'dan gelip özür dileyecek. Biz de affedeceğiz. Onu kazanmak için biz de çok uğraştık.Kendisine çoğu kez Avrupa'da onun gibi bir futbolcunun değerinin 10 milyon Euro olduğunu söyledik. Kendisi de bunun farkında. Biz kendisini kaybetmek istemiyoruz. Ama İbrahim'in daha fazla sabretip, kurallara uyması lazım."