BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Bir zamanlar Fanatik Fenerliydi

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu'dan samimi açıklamalar. Çubukçu kulübün hedeflerini anlattı.

Abone ol

Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, Vestel Manisaspor ile yolları çakışmadan önce fanatik bir Fenerbahçeli olduğunu belirtti.

Haluk Çubukçu, bu takımı tuttuğunu Vestel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun da bildiğini dile getirerek, şöyle dedi:

''Fakat bu görev bana verildiği günden bugüne kadar fanatik bir Vestel Manisasporlu oldum. 'Neden Vestel Manisaspor'un renklerine kırmızı eklendi' diye soruyorlar. Bu renkler, Vestel Şirketler Grubunun renkleri değil, Türk Bayrağının renkleri olduğu için seçilmiştir. Bu renkleri eleştirmek değil, övmek gerekir.'' Çubukçu, Turkcell Süper Lig'de bir şehrin takımının olmasının çok önemli olduğunu, Vestel Manisaspor'un ilk devrede yakaladığı başarı çizgisiyle Türkiye'nin gündemine oturduğunu ve Manisa'nın çok konuşulduğunu söyledi.

HEDEFİMİZ VAR
Futbol takımında çok inişler ve çıkışlar olduğunu anlatan Çubukçu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Alt sıralara düşüşümüz de sürpriz değil. 2005 yılı ekim ayında Ersun Yanal hocayla oturduk, nasıl bir takım yaratalım diye konuştuk. Biz bunu yaparken zor olanı seçtik. Futbola aç olan gençleri seçerek yola çıktık. Biz hiçbir zaman şampiyon olacağımızı söylemedik. Şampiyonluk o kadar kolay değil. Hedefimizin içinde şampiyonluk da var. Ancak, 'Hemen şampiyon olacağız' derseniz sizi bitirirler. Bunu söylerken birisinin bizim fişimizi çektiğini ifade etmiyorum. Spor basını, Yanal'ın önce Fenerbahçe, Trabzonspor, devre arasında da Galatasaray ile anlaştığını yazdı. Böyle 'gitti, geldi' haberleri bize zarar verdi.''